Uusi puupääkesäolut tehtiin yhteistyössä vihtiläisen kotipanimon kanssa

Puupää Markus, Seli Brewing Miikka Vainio ja Top Fuel Olavi Porkka

Uusi puupääkesäolut tehtiin yhteistyössä vihtiläisen kotipanimon kanssa

Syksyllä 2020 lanseerattu vihtiläinen pienpanimoprojekti Kolmen puupään panimo toi kesäksi saataville uuden raikkaan kesäoluen yhteistyössä vihtiläisen kotipanimo Seli Brewingin kanssa. Seli Brewingiä luotsaa vihtiläinen Miikka Vainio, joka on ollut intohimoinen olutharrastaja ja valmistanut olutta jo useamman vuoden ajan. Vainio oli syksyllä yhteydessä Kolmen puupään panimon yrittäjiin ja syntyi idea kesäoluesta. Olut valmistettiin tuttuun tapaan Lohjan Muijalassa sijaitsevan Top Fuel käsityöläispanimon kanssa yhteistyössä.

Kolmen puupään panimon yrittäjä Markus Veikkolainen kertoo, että Vainion yhteydenotto oli oikein toivottu onnenkantamoinen. Alkuperäisen suunnitelman mukaan panimoprojektin toisessa vaiheessa aloitettaisiin oman reseptiikan kehittäminen ja tämä toteutui nyt yhteistyössä hienon vihtiläisen kumppanin kanssa. Vainion kanssa löydettiin hyvin pikaisesti yhteinen sävel ja nyt yhteistyön tuotoksista saadaan nauttia ympäri Etelä-Suomea.

Sessio IPA kesäolut on raikas kesäjuoma, missä on vähän katkeroa ja paljon aromia. Kesäolut soveltuu erinomaisesti grilliruokien seuraksi tai kesäterassille. Kesäolutta on saatavilla paikallisesti vihtiläisissä K-kaupoissa, Vihti Padelin terassilla, Top Fuelin panimokaupassa Muijalassa sekä Lohjalla Deli Bakersissä. Suuren suosion kesäolut on lisäksi saavuttanut Helsingissä Kasarmitorin jättiterassilla, missä olutta on ollut saatavilla kala- ja äyriäisravintola Fisken på Diskenin pisteellä.

Kesäolut on kokonaisuudessaan saanut lämpimän vastaanoton ja parhaillaan on uusi 500 litran erä valmistumassa. Suunnitelmissa on jatkaa uusien oluttyyppien kehittämistä kausiolutluonteisesti.

Valokuvia: https://photos.app.goo.gl/9MhVHvS3aXhhZUV1A

Seli Brewing
Viiden vuoden ikäinen vihtiläinen kotipanimo Vihdin Selistä. Panimomestarina toimii Miikka Vainio.
Seli Brewing (@selibrewing) • Instagram-kuvat ja -videot

Kolmen puupään panimo
Ensimmäinen vihtiläinen pienpanimo. Koti ja tukikohta Vihdin Nummelassa. Oluet valmistetaan käsityönä Lohjan Muijalassa.
Jokaisesta myydystä oluesta lahjoitetaan 0,10 € LUVY Ry:n kautta Hiidenveden suojelu -kunnostushankkeelle.
www.kolmenpuupaanpanimo.fi
Kolmen puupään panimo (@kolmenpuupaanpanimo) • Instagram-kuvat ja -videot
Kolmen puupään panimo | Facebook

Lisätietoja:
Markus Veikkolainen
Puupää-yrittäjä
+358 40 670 8556
markus@hiisihomes.fi