Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Näin löydät perille ja pääset sisään kodikkaaseen hotellihuoneeseesi

Hiisin ovikoodilukija

Tältä näyttää Hiisin ovikoodilukija mihin ovikoodi syötetään pääovella ja muissa yleisten tilojen ovissa

Pääsisäänkäynti on Länsisatamankadun puolella talon kulmassa, sama sisäänkäynti kuin tapahtumahotelli HUONEella. Alaovesta pääset sisään syöttämällä saamasi pin-koodin oven oikealla puolella olevaan hopean/mustan väriseen Smart Key -koodilukijaan. Henkilökohtainen pin-koodisi käy kaikkiin oviin mistä sinun tulee kulkea oleskelusi aikana. Pääovesta sisäänmentyäsi saat ilta aikaan syöttää koodin uudelleen seuraavaan oveen ja päiväaikaan pääset etenemään suoraan hissille tai portaisiin. Hotelli on 5. kerroksessa ja pääset syöttämään koodin vielä kertaalleen ennen kuin olet hotellin tiloissa. Etsi huoneesi, syötä koodi ovenpielessä olevaan lukijaan ja olet onnistuneesti painunut Hiiteen majoittumaan. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä noin puoli tuntia ennen aikaisinta mahdollista saapumisaikaa. Hotellille voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta.

Video: Katso miten saapuminen kätevästi, helposti ja kontaktittomasti ovikoodien avulla tapahtuu

Kohdekartta

Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari - Kohdekartta - Location Map

Pysäköinti

Hotellilla on muutama oma parkkipaikka saatavilla saman kiinteistön pysäköintihallissa. Hiisin asukkaiden paikat ovat alimmassa kerroksessa. Kun olet saanut auton parkkiin sinun tulee kävellä yksi kerros ylöspäin ja mennessäsi Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari merkitystä ovesta sisään pääset suoraan hissille, mikä vie 5. kerrokseen, missä hotelli sijaitsee. Hallipaikka tulee varata ennakkoon. Naapurustossa on aikarajoitettuja kiekkopaikkoja kadunvarrella veloituksetta saatavilla, ja ilta- ja yöaikaan pysäköinti on useimmiten ilmaista ja rajoituksetonta. Tarkistathan tarkkaan liikennemerkit, jos pysäköit naapurustossa. Pysäköinti naapurustossa tai autohallissa kuskin omalla vastuulla.

Video: Katso miten autohalliin ajo onnistuu helposti ja miten pääset hallista hotellille viidenteen kerrokseen

Hiisin asukkaille varattujen autopaikkojen numerot ovat:

#56 #57 #58 #59 #72 #73 #74

Jos olet varannut paikan parkkihallista varmistathan, että käytät vain jotain näistä Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaaren asukkaille merkityistä paikoista, kiitos.

Sähköautot:
Pysäköintihallin sisäänajon läheisyydestä löytyy lisäksi kadun varrella oleva latausasema, mitä voi halutessaan hyödyntää. Ulkona oleva latausasema on osoitteessa Messipojankuja 3, 00180 Helsinki.

Varaukset:
Varaa paikkasi ennakkoon pysäköintihallista Hiisin asukas- ja myyntipalvelusta. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti.

Asukas- ja myyntipalvelu:
+358 20 7780 777
host@hiisihomes.fi

Maksu:
Pysäköinti maksetaan etukäteen Hiisille etänä, ota yhteys asukas- ja myyntipalveluun varataksesi ja maksaaksesi paikan.
10 € / yö