Hiisi Homes Lohja Pellervonkatu 1 pysäköintialue pihalla
Hiisi Homes Lohja Karnaistenkatu 43

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Lohja

Hiisi Homes Lohjan tilapäiskoteihin on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Tilapäiskodit sijaitsevat kahdessa eri osoitteessa Lohjan keskustassa, ja kaikki ovat kävelyetäisyyden päässä Lohjan ydinkeskustasta.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Pellervonkatu 1

Pellervonkadun pääsisäänkäynnit ovat kadulta pihaan tultaessa talon takapuolella. A- ja B -rappujen alaovet ovat auki päivittäin klo 20 asti. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että saapumispäivänä saavut ennen klo 20, jotta pääset sujuvasti sisään. Mikäli saapumisesi on klo 20 jälkeen olethan hyvissä ajoin ja viimeistään päivää ennen saapumistasi yhteydessä asukaspalveluumme järjestääksesi avainten noudon Hiisi Hotel Lohjalta kävelymatkan päästä.

Tilapäiskodin ovi avautuu avaimettomasti Pindora-älylukon avulla. Tarvitset vain matkapuhelimen ja saat tarkat saapumisohjeet tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen saapumistasi. Saapuessasi tilapäiskotisi ovelle saat syötettyä uniikin pin-koodisi joko puhelimen nettiselaimessa tai tekstiviestillä. Tämän jälkeen koputat kolme kertaa ja ovi aukenee sinulle. Tilapäiskodin keittiön pöydällä sinua odottaa lisäksi kova avain, mitä voit käyttää asumisesi ajan. Lähtiessä avain tulee jättää keittiön pöydälle. Täällä voit tutustua videon merkeissä miten avaimeton saapuminen tapahtuu OHJE: Taianomainen Pindora-ovenavaus ilman avaimia – YouTube

Hiisi Homes Lohja Pellervonkatu 1 pysäköintialue pihalla
Hiisi Homes Lohja Pellervonkatu 1 pysäköintialue pihalla
Hiisi Homes Lohja Pellervonkatu 1
Hiisi Homes Lohja Pellervonkatu 1

Karnaistenkatu 43

Karnaistenkadun tilapäiskoti sijaitsee kiven heiton päässä Lohjan keskustasta ja talo on rauhallisella paikalla ikään kuin korttelin sisällä. Sisään pääset joko talon etu- tai takapuolelta kovalla avaimella. Karnaistenkadun tilapäiskoti on siinä mielessä historiallinen Hiisin valikoimissa, että siihen pääset hakemaan kovan avaimen heti kättelyssä Hiisi Hotel Lohjalta. Matkaa on noin 800 metriä. Hiisi Hotel Lohja on avoinna ympäri vuorokauden ja avain odottaa hotellin aulassa avainboksissa. Tarkemmat ohjeet ja koodit saat saapumisohjeessa mikä toimitetaan sähköpostilla ja tekstiviestillä noin puoli tuntia ennen saapumista.

Hiisi Homes Lohja Karnaistenkatu 43
Hiisi Homes Lohja Karnaistenkatu 43
Hiisi Homes Lohja Karnaistenkatu 43
Hiisi Homes Lohja Karnaistenkatu 43

Pysäköinti

Pellervonkadulla jokaisella tilapäiskodilla on oma numeroitu autopaikka talon pihan parkkialueella. Sinulle varatun huoneiston paikka vahvistetaan saapumisohjeessa saapumispäivänä.

Karnaistenkadulla numeroitua paikkaa ei ole vaan sen sijasta pihan parkkialueella on reilusti rajoituksetonta parkkitilaa asukkaiden käytettävissä. Rajoituksettomia parkkipaikkoja on esimerkiksi A-rappu vastapäätä sekä pihaan sisäänajon läheisyydessä.