Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Hämeenlinna Asemanranta

Hiisi Homes Hämeenlinna Asemanrantaan on helppo saapua autolla.

Osoite: Vanainkatu 39, 13200 Hämeenlinna

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Käynti taloon sinulle varatun huoneiston rapun mukaan joko A- tai B-rapusta. Talon alaovi toimii koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen saapumistasi. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Pysäköinti

Jokaiselle tilapäiskodille on varattu oma autopaikka. Autopaikan sijainti ja käytäntö vahvistetaan saapumisohjeessa saapumispäivänä.

Varaukset: Osalla tilapäiskodeista on autopaikka pihassa ja osalla Pööli-pysäköintihallissa. Mikäli sinulle varatun tilapäiskodin paikka on Pööli-pysäköintihallissa tulee sinun ottaa Hiisin asukaspalveluun yhteys saadaksesi Pöölin pysäköintikortin ennen saapumistasi.

Maksu: Sisältyy tilapäiskodin vuokraan. Huomaathan, että pysäköintipaikkasi ollessa Pööli-pysäköintihallissa tarvitset pysäköintikortin, ota yhteys Hiisin asukaspalveluun.