Hiisi Homes laajensi pääkaupunkiseudulla Vantaalle

Lehdistötiedote 2.5.2018

Hiisi Homes laajensi pääkaupunkiseudulla Vantaalle

Hiisi Homes kasvatti kalustettujen asuntojen tarjontaansa avaamalla uuden kohteen Hiisi Homes Sauna Airportin Vantaan Pakkalaan Kauppakeskus Jumbon läheisyyteen. Vasta hiljattain Espoossa avannut Hiisi Homes tähtää valikoiman kasvattamiseen koko pääkaupunkiseudulla sekä reunuskunnissa- ja kaupungeissa vuoden 2018 aikana. Hiisi Homesin perheyrittäjät, tai puupäät kuten he itse itseään tituleeraavat, toivottavat kaikki kodinomaista majoitusta tarvitsevat tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Vantaan Hiisi Homes Sauna Airport palvelee kodinomaisena majoitusvaihtoehtona lentokentän läheisyydessä niin kansainvälisiä matkaajia kuin suomalaisa perheitä tai työn perässä matkaavia. Hiisi Homes Sauna Airport erottautuu Vantaan muusta majoitustarjonnasta brändäämällä kalustetut asunnot saunateeman mukaisesti. Jokaisessa asunnossa on siis luonnollisesti oma sauna, missä kelpaa nauttia löylyistä. Kangaspefletti, saunatuoksut sekä ohjeet saunomiseen tukevat saunan ympärille rakennettua elämystä niin kokeneille saunojille kuin ensikertalaisillekin.

Sijainti on mitä mainioin Helsinki-Vantaan lentokentän, Kauppakeskus Jumbon, Viihdekeskus Flamingon sekä valtateiden välittömässä läheisyydessä. Hiisi Homes Sauna Airport on oiva tukikohta asumiseen pääkaupunkiseudulla, shoppailumatkalla tai lomamatkan yhteydessä. Jopa viisi kunnollista sänkyä sekä vuodesohva takaavat, että isommallekin perheelle on perinteistä hotellihuonetta huomattavasti enemmän tilaa. Omassa keittiössä on mukava kokkailla koko porukalle.

Hiisi Homes Sauna Airportin kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-5 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä oma parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet saunaa unohtamatta. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.
Puupäät Ari, Markus ja Niklas sekä Hiiden Heimo toivottavat kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tai tilapäisasuntoa tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi.