Hiisi Homes Turku perhestudio

Viikonloppumajoituksiin myöhäinen lähtö klo 15 veloituksetta

Hiiteen painuessa keväällä 2021 ei tarvitse stressata aikaisella lähdöllä lauantaisin tai sunnuntaisin. Tarjoamme myöhäisen lähdön veloituksetta klo 15 asti saapumisen ollessa torstai tai perjantai, ja lähtöpäivän ollessa lauantai tai sunnuntai eli majoituksen keston tulee olla vähintään kaksi yötä.

Tilapäiskoti on erinomainen vaihtoehto vapaa-ajan matkalla ottaen huomioon, että kulku tilapäiskotiin tapahtuu ilman ihmiskontaktia ja koti on aina privaatisti käytössäsi. Ei huolta, että joutuisit pönöttämään respan tai aamiaispöydän ruuhkissa. Ruokaa voit kokata omassa keittiössä tai tilata ruoat paikallisista ravintoloista suoraan tilapäiskotiisi.

Tarjoushinnat ovat voimassa varauksiin ympäri Etelä-Suomea

Saapuminen: torstaina tai perjantaina
Lähtö:
sunnuntaina klo 15 mennessä
Minimiviipymä: 2 yötä
Varaa:
26.1. – 31.3.2021 välisenä aikana
Asu: 26.1.-31.5.2021 välisenä aikana
Varaukset: Varauksen voi tehdä tarjoushinnalla vain hiisihomes.fi nettisivuilla
Ehdot: Tarjoushintaisiin varauksiin sovelletaan mega-joustavia varausehtoja. Varauksen voi tarvittaessa perua kuluitta vielä 24 tuntia ennen suunniteltua saapumista (15:00). Varauksen maksu veloitetaan varauksen yhteydessä annetulta kortilta veloituksettoman peruutusajan päätyttyä ennen saapumistasi. Kampanjaan on varattu tilapäiskoteja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden saatavuuden rajoittamiseen.

Varaukset tästä