Hiisi Homes Turku

Sarjakortilla asuminen alkaen 29,90 € / yö

Sukkuloitko toiselle paikkakunnalle tai toiseen kaupunkiin tasaiseen tahtiin tai useampaan otteeseen syksyn, talven ja kevään aikana? Haluatko säästää aikaa ja rahaa? Haluatko asua kodikkaasti ollessasi poissa kotoa? Jos vastauksesi on kyllä olet tullut juuri oikeaan paikkaan.

Osta tarpeeseesi sopiva sarjakortti niin saat asustella tarpeesi mukaan alkaen 29,90 € per yö sisältäen arvonlisäveron 10 %. Sarjakortin yöt ovat käytettävissä yhden tai kahden henkilön asumiseen Hiisi Homesin Studio-huoneistoissa. Sarjakortin öitä ei voi käyttää Hiisi Hotelleissa. Tutustu Hiisi Homes -kohteisiin täällä. Huomaathan, että sarjakortin öitä ei voi käyttää poikkeuksellisina kysyntäaikoina kuten kongressi- tai festivaaliaikoina.

Yleiset ehdot:

Ostokset: osoitteesta shop.hiisihomes.fi
Tarjoukset:
50-kortti 1495 € (29,90 € / yö), 25-kortti 997,50 € (39,90 € / yö), 10-kortti 499 € (49,90 € / yö)
Tarjouksen voimassaolo: 22.8.-31.12.2023 tai niin kauan kun sarjakortteja on jäljellä
Sarjakortin voimassaolo: sarjakortin yöt tulee käyttää 1.9.2023 – 31.5.2024 välisenä aikana
Minimiviipymä: Jokaisen sarjakortin öiden käyttöön sovelletaan minimiviipymää
Saatavuus: Jokaista tarjoushintaista sarjakorttia on varattu saataville 10 kpl. Sarjakortti käy maksuvälineenä asumiseen Hiisi Homes -kohteiden Studio-huoneistoissa. Hiisi Homesilla on Studio-huoneistoja seuraavissa paikoissa: Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Vantaa, Turku, Tampere, Nokia ja Järvenpää. Kortilla voi asustella 1-2 henkilöä samassa Studiossa.
Toimitus: Saat sarjakortin heti ostoksen jälkeen sähköpostiisi

Talven 10-kortti
Talven 10-kortti sisältää 10 yön asumisen Hiisi Homesin Studio-huoneistossa. Yöt voi käyttää kerralla tai osissa. Sarjakortin öitä tulee käyttää minimissään kaksi per vierailu.
Osta: siirry kauppaan tästä linkistä
Minimiviipymä: Sarjakortin öitä tulee käyttää vähintään kaksi (2) yötä kerralla.

Talven 25-kortti
Talven 25-kortti sisältää 25 yön asumisen Hiisi Homesin Studio-huoneistossa. Yöt voi käyttää kerralla tai osissa. Sarjakortin öitä tulee käyttää minimissään kolme per vierailu.
Osta: siirry kauppaan tästä linkistä
Minimiviipymä: Sarjakortin öitä tulee käyttää vähintään kolme (3) yötä kerralla.

Talven 50-kortti
Talven 50-kortti sisältää 50 yön asumisen Hiisi Homesin Studio-huoneistossa. Yöt voi käyttää kerralla tai osissa. Sarjakortin öitä tulee käyttää minimissään seitsemän (7) per vierailu.
Osta: siirry kauppaan tästä linkistä
Minimiviipymä: Sarjakortin öitä tulee käyttää vähintään seitsemän (7) yötä kerralla.

Sarjakortti on loistava ratkaisu työn perässä liikkuvalle, opiskelijalle, asuntoa vaihtavalle tai vaikka remonttievakon ajaksi. Tarjous Hiisi Homesin kodikkaasti kalustettuihin asuntoihin eli tilapäiskoteihin on vertaansa vailla. Hiisi Homesilla on toistasataa Studio-huoneistoa ympäri Etelä-Suomea saatavilla.