Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, parveke, Turku

Matkatarjoukset kotimaassa

Hiiden heimo on vankka kotimaan matkailun kannattaja. Usein kotikonnuiltakin löytyy upeita paikkoja ja aktiviteetteja, mutta välillä on mukava lähteä kotikunnan rajojen ulkopuolellekin. Mikäs meillä on matkatessa turvallisesti kotimaassa ja nauttia vaikka Suomen luonnosta.

Tilapäiskoti on erinomainen vaihtoehto niin työ kuin vapaa-ajankin matkalla ottaen huomioon, että kulku tilapäiskotiin tapahtuu ilman ihmiskontaktia ja koti on aina privaatisti käytössäsi. Ei huolta, että joutuisit pönöttämään respan tai aamiaispöydän ruuhkissa. Ruokaa voit kokata omassa keittiössä tai tilata ruoat paikallisista ravintoloista suoraan tilapäiskotiisi.

Tarjoushinnat ovat voimassa vuokraukseen ympäri Etelä-Suomea

2 yötä alkaen 59 € / yö yhdelle, lisähenkilöt +10 € / hlö / yö
Viikko alkaen 357 € ( 51 € / yö yhdelle, lisähenkilöt +5 € / hlö / yö)
Kuukausi alkaen 1080 € (36 € / yö yhdelle, lisähenkilöt +3 € / hlö / yö)

Varaa: 1.11.2020 – 31.12.2021 välisenä aikana
Asu: 1.11.2020 – 31.12.2021 välisenä aikana
Varaukset: Varauksen voi tehdä tarjoushinnalla vain hiisihomes.fi nettisivuilla koodilla KOTIMAA
Ehdot: Tarjoushintaisiin varauksiin sovelletaan mega-joustavia varausehtoja. Varauksen voi tarvittaessa perua kuluitta vielä 24 tuntia ennen suunniteltua saapumista. Varauksen maksu veloitetaan varauksen yhteydessä annetulta kortilta veloituksettoman peruutusajan päätyttyä ennen saapumistasi. Tarjoushintaisia tilapäiskoteja on saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden saatavuuden rajoittamiseen.

Varaukset tästä (käytä koodia KOTIMAA)