Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta, parveke - Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela

Tarjous ennakkovaraajille

Hiisi Homes tarjoaa hyvissä ajoin ennakkoon tilapäiskotinsa varaaville 10-15% edun päivän parhaista julkisista joustavista vuokrahinnoista. Suosittelemme ennakkovaraajan erikoishintaa siinä tilanteessa, kun tilapäiskotisi tarve on varmistunut. Ennakkovaraajan etu palvelee tilapäiskodin tarvitsijoita tarpeesta riippumatta olit sitten evakossa, työmatkalla tai painut ihan muuten vaan Hiiteen asumaan. Tarjous on suunnattu neljä yötä tai pidempään asuville asukkaille. Tarjoushinta on saatavilla asuitpa sitten neljä yötä, kolme viikkoa tai seitsemän kuukautta. Voit valita ennakkovaraajan tarjoushinnan edetessäsi varausmoottorissamme varaamaan tilapäiskotia vähintään neljäksi yöksi.

Tarjousehdot:

  • Ennakkovaraajan tarjous saatavilla vain hiisihomes.fi -nettisivujen kautta varaamalla ja maksamalla
  • Varaus on tehtävä viimeistään 21 päivää ennen suunniteltua tilapäiskodin tarvetta
  • Asumisen tulee kestää neljä yötä tai pidempään
  • Maksu varausvaiheessa kortilla
  • Ei peruutus- tai muutosoikeutta
  • Vuokrausta voidaan jatkaa alkuperäisen varauksen jälkeen joustavalla irtisanomisajalla tilapäiskodin tarpeen pitkittyessä

Jos tilapäiskodintarpeesi on jo lähempänä kuin 21 päivän päässä tai tarvitset tilapäiskotia vain pariksi yöksi hyödynnä koodia PAINUHIITEEN varatessasi ja saat vähintään -5% edun sekä joustavat ehdot.

Hiiden heimolaisille eli juuri sinulle tarjoamme aina parhaan vuokrahinnan, kun varaat tilapäiskodin meiltä suoraan. Voit vuokrata huoneiston aina parista yöstä useampaan kuukauteen tarpeesi mukaan. 

Varaukset:

Lämpimästi tervetuloa Painumaan Hiiteen asumaan!

Puupääyrittäjät Ari, Markus ja Niklas sekä Hiiden Heimo