Hiisi Hotel Lohja - Perhehuone 5

Remonttimajoitus Hiisi Hotel Lohjalla

Hiisi Hotel Lohja soveltuu hyvin remonttievakkoihin. Kodeissa olevat suuremmat remontit olivat ne sitten koko taloyhtiön laajuisia linjasaneerauksia ja julkisivuremontteja tai keittiö- tai kylpyhuoneremontteja synnyttävät usein tarpeen tilapäiselle majoitukselle. Hiisi Hotel Lohja palvelee paikallisia lohjalaisia järkihintaan aivan Lohjan ydinkeskustassa. Hiisi Hotel Lohjalla arki sujuu lähellä kotia ja remontti etenee joutuisasti. Hiisi Hotel Lohjalla on huoneita mitkä soveltuvat niin yhdelle henkilölle kuin pienelle perheellekin.

Kaikki huonetyypit soveltuvat viikkoja tai jopa kuukausia kestävään majoitukseen ja mitä pidempään majoitut sitä edullisemmaksi majoittuminen tulee. Esimerkiksi vähintään viikon mittaisen majoittumisen hinta paikallisille lohjalaisille on arviolta alkaen 54 € / yö ja vähintään kuukauden mittainen majoitus alkaen 28 € / yö. Yli kuukauden mittaista majoitusta varatessasi hyödynnä erikoishinnat koodilla KOTIHOTELLISSA. Tee varaus Hiisin varaussivulta Varaa koti | Painu Hiiteen | Hiisi Homes & Hotels.

Koti hotellissa

  • Jokaisessa huoneessa mahdollisuus ruokailuun (jääkaappi, mikro, vedenkeitin, astiasto ja ruokailuvälineet)
  • Pieni säilytystila vaatteille
  • Yleisissä tiloissa asukashuoltohuone, mistä löytyy keittonurkkaus ja silitysrauta- ja lauta sekä asukaspesula, mitkä ovat vapaasti hotelliasukkaiden käytössä
  • Etätyöskentely onnistuu ilmaisen langattoman netin myötä ja aulatiloissakin voi huoneen lisäksi tehdä etätöitä
  • Yli viikon mittaisessa majoituksessa välisiivous liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihdon kera noin viiden päivän välein sisältyy hintaan

Hiisi Hotel Lohja on erinomainen tukikohta tilapäiseen asumiseen aivan Lohjan ydinkeskustassa. Naapurustossa on parkkitilaa veloituksetta saatavilla noin parin sadan metrin päässä kadun varressa.