Hiisi Homes ja Hiiden heimo
Hiisi Homes
Hiisi Homes Turku

Kalustettuja asuntoja eli Koteja tilapäistarpeeseen

Hiidenvedeltä ponnistava suomalainen perheyritys Hiisi Homes toivottaa asukkaansa leikkisästi painumaan Hiiteen. Hiisi Homes on palvellut jo yli parin vuoden ajan yksityishenkilöitä ja yrityksiä erilaisissa tilapäiskotitarpeissa. Hiisi Homes tarjoaa tilapäiskoteja aina parista yöstä useampaan kuukauteen Helsingissä, Turussa, Tampereella sekä näitä reunustavissa kaupungeissa ja kunnissa lähellä kohteita, missä asukkaat liikkuvat. Hiisi Homesin tilpäiskodit ovat mainio ratkaisu aina parista yöstä useampaan kuukauteen.

Hiisi Homesin tilapäiskodit ovat täysin kalustettuja ja hyvin varusteltuja kodinomaista asumista varten. Asumiseen kuuluu aina liinavaatteet, pyyhkeet, netti, sähkö, vesi, vakuutus sekä aloituspaketti perustarvikkeita kuten kuuluistaa wc-paperia. Tilapäiskodit ovat vuokrattavissa pyynnöstä myös ilman lisäpalveluja. Suurimmassa osassa kohteita on pysäköintimahdollisuus veloituksetta asukkaiden käytettävissä.

Tutustu koteihin

Hiisi Homesin tilapäiskoteja voi hyödyntää karanteeniasumiseen vallitsevan koronaepidemian aikana. Hiisi Homes yhteistyössä kumppaninsa Siskon Siivouksen kanssa varmistaa, että tilapäiskotien siivous on aina asianmukaisesti hoidettu.

Hiisi Homesin tilapäiskodit ovat enemmän kuin kalustettuja asuntoja. Koti on Hiisi Homesille tunne ja sen tulee välittyä asukkaan astuessa sisään Hiisi Homesin tilapäiskotiin. Kaikki tilapäiskodit ovat varustelultaan ja kalustukseltaan melkeinpä kodin veroisia vaikka kaikkihan sen tietävät, että kotia ei voita mikään. Hiisi Homesin tavoitteena on olla hyvä kakkonen heti oman kodin jälkeen.

Varaukset netin kautta alla olevan painikkeen kautta, sähköpostilla host@hiisihomes.fi tai puhelimitse 020 7780 777. Käytä koodia PAINUHIITEEN ja säästä vähintään -5%.

Varaa tästä tilapäiskoti

8 syytä miksi asukkaat valitsevat Hiisi Homesin

  1. Erinomainen palvelu
  2. Kodinomaiset tilapäiskodit yhdestä yöstä useampaan kuukauteen
  3. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät aina hintaan
  4. Langaton netti sisältyy hintaan
  5. Loppusiivous sisältyy aina hintaan
  6. Aloituspaketti perustarvikkeita kuten kahvia, teetä, wc-paperia ym. kuuluu hintaan
  7. Autopaikka
  8. Hyvät kulkuyhteydet
  9. Helppo nettivarausmahdolilisuus

Videolla HIFK Fotboll jalkapallojoukkueen Tero Mäntylä kertoo kokemuksistaan Hiiteen Painumisesta. Painu sinäkin Hiiteen asumaan!

 

Hiisi Homes uskoo yhteistyöhön

Hiisi Homes tekee yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, jotta Hiiden heimolaisilla eli asukkailla olisi parhaat mahdolliset oltavat. Esimerkkinä liinavaatehuollosta vastaa Comforta ja siisteydestä Siskon siivous. Kumppaneita valittaessa annetaan paikallisuudelle vahva painoarvo.

Hiisi Homesin puupäät eli yrittäjät repäisivät jouluna 2019 tekemällä joululaulun kiitokseksi kumppaneilleen.