Hiisi Homes Turku

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Turku Fleminginkatu

Hiisi Homes Turku Fleminginkatu -kohteeseen on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Käynti taloon on sisäpihalta ja sisäpihalle pääset kätevästi esimerkiksi Fleminginkadulta talon oikealta puolelta parkkihallin sisäänkäynnin vierestä ulkokautta. Rapun alaovi toimii koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen aikaisinta mahdollista saapumisaikaa. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Pysäköinti

Naapurustossa on jonkin verran kadunvarsipaikkoja käytettävissä veloituksetta. Paikat ovat kiekkopaikkoja, joten tarkistathan tarkkaan liikennemerkit.

Hallipaikka sisältyy kaikille suoraan Hiisin nettisivuilta tai asukas- ja myyntipalvelusta varauksen tehneille. Muita varauskanavia käyttäneille autopaikka hallista järjestyy pienestä lisämaksusta. meiltä.

Varaukset: Suoraan varanneiden ei tarvitse erikseen tehdä varausta, mutta varauskanavia käyttäneiden tulee varata ja maksaa paikka ennakkoon.

Maksu: Hallipysäköinti maksetaan Hiisi Homesille.