Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja
Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja
Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja
Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja sisääntulo
Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja hissi

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja

Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kujalle on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Talo on valmistunut vuodenvaihteessa 2021-22 ja vielä tammikuun alussa Google ei ollut lisännyt osoitetta karttapalveluunsa. Löydät perille, kun käytät navigaattorissa osoitetta Fatabuurinkatu 4, 20200 Turku. Käytännössä, kun käännyt Nosturinkadulta Fatabuurinkadulle Elin Sågerin kuja on ensimmäinen tie, mikä kääntyy oikealle ensimmäisessä mutkassa. Punatiilinen asuinrakennus on betonisen pysäköintitalon oikealla puolella.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Talon alaovi keskellä taloa pysäköintihallin puolella toimii koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen aikaisinta mahdollista saapumisaikaa. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Hiisi Homes Turku Elin Sågerin kuja

Pysäköinti

Herttuankulman pysäköinti
Herttuankulman pysäköinti, Elin Sågerin kuja 1 asuintalo jää pysäköintihallin oikealle puolelle

Jokaiselle kodille on varattu oma hallipaikka. Tarkista sinulle varatun hallipaikan numero saapumisohjeesta. Hiisin autopaikat ovat autohallin kolmannessa kerroksessa ja autohallissa on sekä portaat että hissi.

Varaukset: Jokaiselle kodille varattu oma paikka.

Maksu: Sisältyy asumisen hintaan.