Hiisi Homes Tampere Muotiala - Ruopionkatu 6 - Kohdekartta - Location Map

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Tampere Muotiala

Hiisi Homes Tampere Muotialaan on helppo saapua autolla ja ratikalla.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Hiisi Homes Tampere Muotiala - Ruopionkatu 6 - Kohdekartta - Location Map
Hiisi Homes Tampere Muotiala – Ruopionkatu 6 – Kohdekartta

Käynti Ruopionkatu 6 -taloihin on taloyhtiön pihapiirin puolelta. Ruopionkadulta pääset kätevästi jokaiseen taloon. Taloyhtiössä on A-, B-, C- ja D -talot. Kyseessä on luhtitalo, joten pääset suoraan kulkemaan sinulle varatun huoneiston ovelle. Tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen aikaisinta mahdollista saapumisaikaa. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Pysäköinti

Autopaikkoja on pihan parkkialueella sekä Ruopionkadun varressa. Tarkista oheisesta pysäköintikartasta tai saapumisohjeista sinulle varatun huoneiston autopaikan numero. Jos tarvitset autopaikan useammalle autolle Laulunmaankadun varressa on lisää parkkipaikkoja.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että hybridiautojen lataaminen sähkötolpista on kielletty paloturvallisuuden vuoksi. Vanhat johdotukset eivät kestä latauskuormaa ja voivat aiheuttaa vaaran. Autolämmitysjohdot tulee myöskin poistaa tolpista aina silloin, kun tolppaa ei käytetä.

Varaukset: Ei varausmahdollisuutta, jokaisella huoneistolla on oma autopaikka.

Maksu: Sisältyy tilapäiskodin vuokraan.