Hiisi Homes Tampere Armonkallio - Pursikatu 4

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Tampere Armonkallio

Hiisi Homes Tampere Armonkallioon on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Näin löydät perille ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Pääsisäänkäynti on talon takana ja käynti talon toiselle puolelle talon oikealta puolelta Pursikadulta. Talon alaovi toimii koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen aikaisinta mahdollista saapumisaikaa. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Hiisi Homes Tampere Armonkallio - pysäköintikartta - parking map

Pysäköinti

Talon sisäpihalla kaksi autopaikkaa numero #3 ja #4 asukkaiden vapaasti käytettävissä. Pihan paikkoja ei voi varata vaan ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Naapurustossa on kadunvarsipaikkoja käytettävissä veloituksetta esimerkiksi Kaaritiellä ja Soukanlahdenkadulla. Vinkkinä Soukanlahdenkadulta pääsee suoraan portaita ylös kävellen Pursikadulle. Paikat ovat rajoitettuja kiekkopaikkoja arkisin päiväaikaan klo 8 – 18 välisenä aikana, joten tarkistathan tarkkaan liikennemerkit. Ilta- ja yöaikaan klo 18 – 08 sekä viikonloppuisin vapaa rajoitukseton pysäköinti. Pitkäaikaisasukkaille on saatavilla ennakkovarauksesta autotallipaikkoja vähintään kuukauden mittaiseen asumiseen 145 € / kuukausi hintaan.

Varaukset: Ei varausmahdollisuutta pihan eikä kadunvarsipaikkojen osalta vaan ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Asumisen keston ollessa kuukausi tai pidempään voit tiedustella vapaita varattavia tallipaikkoja.

Maksu: Pitkäaikaisasukkaiden (vähintään 30 yötä) autotallipaikkavaraukset maksetaan asumisen maksun yhteydessä. Hinta 145 € / kuukausi.