Hiisi Homes Riihimäki Piikinmäki
Hiisi Homes Riihimäki Piikinmäki
Hiisi Homes Riihimäki Oikokatu

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Riihimäki

Hiisi Homes Riihimäen tilapäiskoteihin on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Tilapäiskodit sijaitsevat kahdessa eri osoitteessa Riihimäen keskustassa, ja kaikki ovat kävelyetäisyyden päässä Riihimäen ydinkeskustasta.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Oikokatu 19

Oikokadulla talossa on vain yksi sisäänkäynti kadun puolella. Saapuminen tapahtuu ilman avaimia kontaktittomasti matkapuhelimesi avulla. Talon alaovella seuraa saapumispäivänä noin puoli tuntia ennen saapumistasi sähköpostilla ja tekstarilla lähetettävän saapumisohjeen ohjeita. Avaa ohjeessa oleva nettilinkki puhelimellasi syöttääksesi uniikin pin-koodin tai laita koodi tekstiviestillä. Koodin syöttämisen jälkeen pääset pääovesta sisään painamalla sinulle varatun tilapäiskodin summeria. Edettyäsi tilapäiskodin ovelle pääset sisään koputtamalla ovea kolme kertaa. Tilapäiskodin keittiön pöydällä sinua odottaa kova avain, mitä voit käyttää asumisesi ajan. Lähtöpäivänä avaimen voi jättää keittiön pöydälle.

Hiisi Homes Riihimäki Oikokatu
Oikokatu 19 talo
Hiisi Homes Riihimäki Oikokatu
Oikokatu 19 alaoven summeri

Piikinmäki 1

Piikinmäessä taloyhtiössä on pari eri taloa vierekkäin ja rappuja on useampia. C-rappu on erillinen talo ja tilapäiskoteihin on käynti suoraan ulkoa. A- ja B-talot ovat samassa kerrostalossa ja sisäänkäynti normaalisti rappukäytävän kautta. Mikäli sinulle varattu tilapäiskoti sijaitsee C-talossa pääset tilapäiskodin ovelle suoraan. A- ja B-taloissa pääset talon alaovesta ovikoodilla. Tilapäiskodin ovi avautuu matkapuhelimen avulla uniikilla koodilla joko nettiselaimessa tai tekstiviestillä syöttämällä. Saat tarkat ohjeet sähköpostilla ja tekstiviestillä saapumispäivänä noin puoli tuntia ennen saapumista. Koodin syötettyäsi ovi avautuu koputtamalla. Täällä voit katsella videolta kuinka kätevästi tilapäiskodin oven avaaminen tapahtuu OHJE: Taianomainen Pindora-ovenavaus ilman avaimiaHiisi Homes Riihimäki Piikinmäki

Piikinmäki 3 C

Hiisi Homes Riihimäki
Piikinmäki 3 A & B alaoven sisäänkäyntien koodilukija
Hiisi Homes Riihimäki Piikinmäki
Piikinmäki 3 A & B

Pysäköinti

Oikokadulla jokaiselle tilapäiskodille on oma autopaikka talon pihalla.

Piikinmäessä osalla tilapäiskodeista on oma autopaikka ja osalle tilapäiskodeista on kadunvarsipysäköinti.

Tarkista varaamasi tilapäiskodin pysäköintiratkaisu saapumisohjeesta minkä saat saapumispäivänä sähköpostilla ja tekstiviestillä noin puoli tuntia ennen saapumistasi.