Hiisi Homes Helsinki Haaga
Hiisi Homes Helsinki Haaga
Hiisi Homes Helsinki Haaga

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Helsinki Haaga

Hiisi Homes Helsinki Haagaan on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Käynti huoneistohotelliin on Kaupintien puolelta. Rapun alaovi toimii koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään tuntia ennen saapumistasi ja ihan viimeistään klo 14:30. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Pysäköinti

Pienet henkilöautot:
Meillä on oma autohalli, missä voit pysäköidä veloituksetta autosi koosta ja saatavuudesta riippuen. Hallissamme talomme alla on meille varattuna 10 paikkaa, jotka täytetään saapumisjärjestyksessä, harmi kyllä paikkoja ei voi varata. Heti ensimmäinen pysäköintialue vasemmalla ja paikat 3-12. Kapea ja mutkainen sisäänajo parkkihalliin talon takaa ja löydät suoraan perille osoitteella Pronssitie 8. Pysäköinti omalla vastuulla ja huomioithan, että ajo autohalliin on todella kapea, joten suurella katumaasturilla tai farmariautolla, pakettiautolla tai muulla suuremmalla autolla emme suosittele pysäköintiä hallissa. Oman elämänsä Kimi Räikkönen ajaa kyllä halliin vaikka Volkkarin Transporter pakettiautolla ja allekirjoittanutkin saa sinne farmariauton sisään, mutta tätä emme missään nimessä voi suositella saamamme palautteen perusteella. Ajo joka tapauksessa halliin kieli keskellä suuta hiljaa hivuttaen.

Hiisi Homes Helsinki Haaga parkkihalli
Hiisi Homes Helsinki Haaga parkkihallin sisäänajo

Suuremmat henkilöautot ja pakettiautot:
Autohallimme lisäksi meillä on 7 kappaletta kansipaikkoja 200 metrin päässä pysäköintitalossa osoitteessa Laurinmäenkuja 1. Ajo yläkannelle pysäköintitalon vasenta puolta pitkin ja autopaikat 178-184 on varattu Hiiden Heimolaisille eli Hiisi Homes Helsinki Haagan asukkaille.

Autohallin ja kansipaikkojen lisäksi huoneistohotellimme ympäristössä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia kadunvarsipaikoista Pohjois-Haagan juna-aseman liityntäpysäköintiin parin sadan metrin päässä. Liityntäpysäköinnissä on ympäri vuorokauden olevia maksuttomia paikkoja. Kadunvarsipaikoilla pysäköintiaika on pääosin rajoitettu päiväaikaan, mutta pysäköidä saa vapaasti iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Tarkista liikennemerkistä juuri kyseisen paikan rajoitukset.

Varaukset: Ei varausmahdollisuutta, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Maksu: Sisältyy tilapäiskodin vuokraan.