Hiisi Homes Espoo Center

Saapuminen ja pysäköinti Hiisi Homes Espoo Center

Hiisi Homes Espoo Centeriin on helppo saapua autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Näin löydät oikean sisäänkäynnin ja pääset sisään tilapäiskotiisi

Reviisorinkatu 10 osoitteessa on neljä taloa. Käytännössä nämä ovat A-, B-, C- ja D-talot. Käynti jokaiseen taloon on jaetulta sisäpihalta. Sisäpihalle pääset kävelemään suoraan kaikista ilmansuunnista talojen välistä. Talojen alaovet toimivat koodilla ja tilapäiskotisi oven saat auki Pindora-älylukon avulla matkapuhelintasi hyödyntäen. Sinulle toimitetaan saapumisohjeet alaoven sekä tilapäiskotisi oven koodien kera tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä viimeistään noin puoli tuntia ennen saapumistasi. Tilapäiskotiisi voit saapua klo 15 alkaen ellet ole sopinut etukäteen aikaisemmasta saapumisajankohdasta. Pindora-älylukon koodi syötetään joko tekstiviestillä tai nettiselaimessa. Koodin syöttämisen jälkeen tilapäiskodin ovi avautuu koputtamalla. Tarkat ohjeet tulevat sähköpostiisi saapumisohjeiden yhteydessä. Alempana tietoa autopaikoista sekä kohdekartta.

Kohdekartta

Hiisi Homes Espoo Center - Kohdekartta - Location Map
Hiisi Homes Espoo Center – Kohdekartta

Pysäköinti

Huomioithan, että naapurustossa on tehokas pysäköinninvalvonta eli naapurustossa kannattaa pysäköidä vain merkityillä parkkipaikoilla.

Varauksen kesto alle viikko:

Hyvin rajallinen määrä kadunvarsipysäköintipaikkoja saatavilla naapurustossa pysäköintirajoitusten mukaisesti, Kirjanpitäjänkujalla ja Suviniitynkadulla on muutamia kadunvarsipaikkoja. Halutessasi voit olla yhteydessä Hiisin asukas- ja myyntipalveluun tarkistaaksesi alla kuvattujen autohallipaikkojen saatavuuden.

Vaihtoehtoisesti Espoon Keskuksen juna-asemalta löytyy liityntäpysäköintimahdollisuus, missä on veloitukseton pysäköinti. Tällöin ajetaan Asemakujalta tien loppuun (Asemaraitti Parking, Asemaraitti, 02770 Espoo) ja ajettaessa ihan oikealle, löytyy rajoittamattomia, ilmaisia pysäköintipaikkoja. Tällöin kävellen pääsee kävelemään Hiisi Homes Espoo Centerin koteihin noin 7-9 minuutissa.

Varauksen kesto viikko tai pidempään:

Asuessasi Hiisi Homes Espoo Centerissä viikon tai pidempään tarjoamme halutessasi autopaikan Suviniitykadun pysäköintitalosta veloituksetta käyttöösi. Ilmoitathan tarpeesta saapumista edeltävään päivään klo 17 mennessä niin saamme säätimen toimitettua heti saapumisestasi alkaen. Autohallin säädin ja/tai musta lätkä toimitetaan asukkaalle varatun huoneiston keittiön pöydälle. Saapuessa säädin tai lätkä tulee siis ensin noutaa huoneistosta ennen kuin autohalliin pääsee ajamaan. Lähtiessä säädin ja/tai lätkä tulee toimittaa takaisin huoneiston keittiön pöydälle auton hakemisen jälkeen. Säätimesta ja/tai lätkästä tulee pitää hyvää huolta, ja hävinneestä lätkästä veloitetaan 200 €.

Autohallissa on vapaa pysäköinti.

Hiisi Homes Espoo Center pysäköinti - Suviniityn Pysäköinti - Suviniitynkatu 2
Hiisi Homes Espoo Center pysäköinti – Suviniityn Pysäköinti – Suviniitynkatu 2

Varaukset: Paikkoja on rajoitetusti, tarkista saatavuus Hiisi Homesin asukaspalvelusta +358 20 7780 777 tai host@hiisihomes.fi.

Maksu: Sisältyy tilapäiskodin vuokraan yli viikon mittaisissa varauksissa.

Suuret autot: 2,4 metriä korkeille autoille ei ole valitettavasti tarjota parkkipaikkaa autohallista. Suosittelemme Espoon Keskuksen juna-aseman liityntäpysäköintiä.