Kalustettu asunto Kirkkonummi

Kalustettu asunto on helppo ja joustava vaihtoehto, kun tarvetta on tilapäiselle asumisratkaisulle aina parista yöstä useampaan kuukauteen. Löydä laadukas ja hyvin varusteltu kalustettu asunto Hiisi Homesilta Kirkkonummelta. Olemme perheyritys ja huolehdimme sinusta, oli kyseessä sitten vapaa-ajan matka, putkiremontti tai työmatka. Kirkkonummen kodikkaat asuntomme tuntuvat ihan oikealta kodilta. Varaa joustavasti  viivyit Kirkkonummella pari yötä tai vaikka vuoden. Asu kuin kotonasi.  Tutustu ja ihastu!

Etsitkö työprojektin tai putkiremontin ajaksi laadukasta kalustettua asuntoa Kirkkonummelta?

Asuessasi Hiisi Homesilla voit unohtaa huolet ja murheet. Räätälöimme toiveisiisi sopivan tilapäiskodin. Hiisi Homesin kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki hyvin varusteltuja ja täysin kalustettuja. Vuokrahintaan sisältyy aina sähkö, vesi, langaton netti, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous, jotta tilapäinen asuminen olisi mahdollisimman helppoa. Jokaisella asunnolla on oma autopaikka taloyhtiön pysäköintialueella.

Hiisi Homesin kalustetut asunnot sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa sekä Laajakalliossa Tolsan juna-aseman läheisyydessä. Masala sijaitsee mukavasti lähellä luontoa eikä Laajakallion sijaintikaan paljon huonommaksi jää. Molempien sijaintien läheisyydessä on juna-asema, mistä junalla pääsee helposti Espoon ja Helsingin suuntaan sekä Kirkkonummen keskustaan. Laajakallio on lähempänä Kirkkonummen keskustaa aivan 51-tien kupeessa.

Hiisi Homesilla on Kirkkonummen kohteissa useita eri huoneistokokoja pienistä yksiöistä aina tilaviin kolmioihin.

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Kirkkonummi Masala | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Kirkkonummi Masala Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, 2 erillistä sänkyä

Hiisi Homes Kirkkonummi Laajakallio | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Kirkkonummi Laajakallio | Standard-huoneisto, 2 makuuhuonetta

Miten löydän kalustetun asunnon Kirkkonummelta?

Hiisi Homesin kalustettujen asuntojen saatavuus Kirkkonummella on erittäin hyvä ympäri vuoden kattavan valikoiman johdosta. Kesäsesongin aikaan sinun kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska Keski-Euroopan matkaajat ja kotimaan matkailu täyttävät kohteet nopeastikin pidemmäksikin aikaa. Kirkkonummella ei ole valtavaa määrää kalustettuja asuntoja, mutta Hiisi Homesin lisäksi on pari toimijaa, joilta kalustettuja asuntoja voi löytyä. Valitse kalustetun asunnon sijainti vierailusi luonteen mukaan.

Hiisi Homesin tilapäiskoteja löydät vuokravälityssivustojen kuten Booking.comin kautta, mutta eniten säästät kun varaat suoraan sivujemme kautta. Hiiden heimo suosittelee Kirkkonummella hyödyntämään paikallisten yrittäjien palveluita.

Mitä kalustettu asunto Kirkkonummelta maksaa?

Asuntojen vuokraamisen trendi on muuttunut merkittävästi viimeisen parin vuoden aikana. Nyt yhä useampi haluaa asuntonsa kalustettuna.

Kalustetun asunnot saat tyyppillisimmin edullisimmin talvisaikaan ja kalleinta vuokraaminen on sesonkiaikoina ja kesällä. Varaamalla pidemmän ajan kerralla säästät tyypillisesti merkittävän summan.

Alla karkea hintahaarukka Kirkkonummen kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1200 – 2100 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 2700 € / kk
  • Kolmiot 1800 – 3300 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2400 – 4200 € / kk