Kalustettu asunto Järvenpää

Löydä laadukas ja hyvin varusteltu kalustettu asunto Järvenpäästä. Hiisi Homes tarjoaa kodikkaan vaihtoehdon asumiseen, joka tuntuu ihan omalta kodilta. Huolehdimme sinusta oli kyseessä sitten vapaa-ajan matka, työmatka tai remonttievakko. Voit varata joustavasti käyttöösi tilapäiskodin viivyit Järvenpäässä sitten lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Ole kuin kotonasi. Tutustu ja ihastu!

Valitse kotimainen vastuullinen yritys, kun etsit tilapäiskotia

Hiisi Homesin Järvenpään kodikkaat kalustetut asunnot ovat kaikki hyvin varusteltuja ja täysin kalustettuja. Vuokrahintaan sisältyy aina sähkö, vesi, langaton netti, liinavaatteet, pyyhkeet ja siivous, jotta saapuminen ja asuminen olisi mahdollisimman helppoa. Jokaisella huoneistolla on oma autopaikka talon pihalla. 

Hiisi Homesin asunnot sijaitsevat Järvenpäässä Välskärinkadulla kävelymatkan päässä keskustasta ja juna-asemasta. Sijainti on erinomainen yhteyksien kannalta sekä Helsingin että Lahden suuntiin. Keravalle ja Tuusulaan on vain lyhyt ajomatka. Hiiden heimo suosittelee lämpimästi vierailemaan kävelymatkan päästä löytyvästä napolilaisessa artesaanipizzeria The Art of Pizzassa.

Varaa vierailusi tästä!

Hiisi Homes Järvenpää | Kalustetut asunnot

Hiisi Homes Järvenpää Studio

Mitä kalustettu asunto Järvenpäästä maksaa?

Kalustettujen asuntojen vuokrahintoihin vaikuttavat paljon kausivaihtelut ja kesäsesonki. Kalustetun asunnon vuokraaminen on yleensä edullisinta talviaikaan ja kalleinta kesällä. Hintaan vaikuttaa myös asunnon varustelutaso ja vuokrahintaan sisältyvät palvelut kuten siivous ja liinavaatteet. Alla suuntaa antava hintahaarukka Järvenpään kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

Alla karkea hintahaarukka Järvenpään kalustettujen asuntojen hinnoittelusta.

  • Yksiöt 1300 – 2100 € / kk
  • Kaksiot 1500 – 2400 € / kk
  • Kolmiot 1800 – 3300 € / kk
  • Neliöt ja suuremmat 2400 – 3900 € / kk