Tilapäiskotisi puhtaudesta Hiisi Homesilla vastaa Siskon Siivous

Epidemian aikaan siivous on ratkaisevassa roolissa tartuntojen pysäyttämisessä ja tilojen turvallisuuden takaamisessa. Siskon Siivous huolehtii Hiisi Homesin tilojen siisteydestä ja hygieniasta, jotta vierailla, henkilökunnalla ja yhteistyökumppaneilla olisi turvallista vierailla kaikissa kohteissa. Siivous on erityisen tärkeässä roolissa näin epidemian aikaan mikrobien, virusten ja bakteerin määrän vähentämisessä. Siskon Siivouksen työntekijät ovat puhtausalan ammattilaisia ja perehdytetty siivoamaan erikoistilanteissa, kuten koronaviruksen aikaan.

Hiisi Homesilla tehdään tehostettua ylläpitosiivousta sekä kiinnitetään erityistä huomiota usein käytettyjen kosketuspintojen, kuten ovenkahvojen, puhdistamiseen ja desinfiointiin. Käytössä on vain sellaisia desinfiointi- ja puhdistusliuoksia, jotka ovat paikallisten kemikaalien käyttöä sääntelevien viranomaisten (esim. ympäristönsuojeluvirasto) hyväksymiä. Kaikki Siskon Siivouksen työntekijät noudattavat Työterveyslaitoksen (TTL) ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeistuksia koronasiivouksesta.

Siskon Siivouksen koulutetut siivoojat käyttävät siivouksessa pääasiassa heikosti emäksistä yleispuhdistusainetta. Desinfiointiainetta käytetään eritetahrojen poistoon, saniteettitilojen pintojen puhdistamiseen ja tarvittaessa kosketuspintojen desinfioivaan puhdistamiseen. Desinfiointisiivouksessa yleispuhdistuksen jälkeen kosketuspinnat käsitellään alkoholi-, vetyperoksidi- tai klooripitoisella desinfektioaineella. Siivousvälineet puhdistetaan aina siivouksen päätyttyä tai siirryttäessä puhtausalueelta tai tilasta toiseen. Julkiset tilat ja henkilöstön tilat siivotaan tarvittaessa eri välineillä. Näin varmistetaan hygieeninen ja laadukas lopputulos siivoustyössä.

Viihtyisää, puhdasta ja turvallista asumista Hiisi Homesilla! #siskonsiivous #puhtaudenerikoisjoukot #siskontytötjapojat