Hiisi Hotel Lohja - Superior-huone 6
Hiisi Hotel Lohja - Perhehuone 5
Hiisi Hotel Lohja - Standard-huone, erilliset vuoteet 5

Kesäaika ja elämä on Hiisii!

Nauti Suomen kesästä ja valitse Hiisi Livin. Hiisi Hotel Lohja on oiva tukikohta kesäisen järvikaupungin Lohjan kokemiseen. Hotellin sijainti ydinkeskustassa mahdollistaa kaupunkiin tutustumisen jalan. Asuntomessut ovat Lohjalla 9.7.-8.8.2021 välisenä aikana ja matkalla messuille voit piipahtaa vaikka Oluthuone- ja viinibaari Nordenin viihtyisällä terassilla, ihmetellä Lohjan Pyhän Laurin Kirkkoa Lohjan Museota tai eksyä jopa Tytyrin elämyskaivokseen.

Hiisi Hotellin kodikkaat hotellihuoneet soveltuvat erityisen hyvin yksin tai kaksin matkaajille tai perheille, jotka haluavat nauttia Suomen kesästä. Hiisi Hotellin huoneissa on Hiisin siistiä ja iisiä pitää tukikohtaa, missä saa levättyä, ruokailtua ja kylvettyä, jotta ollaan valmiita nauttimaan ympäristön iloista ja aktiviteeteista. Majoituskokemus on täysin kontaktiton, sillä Hiisillä ei ole respaa tai aamiaista saatavilla. Prisma tien toisella puolella palvelee ympäri vuorokauden erilaisissa tarpeissa.

Hiisi Hotel Lohja on kesäloman paras tukikohta koska

  1. Hiisi on Iisi eli helppo ja vaivaton pääsy huoneeseen ovikoodien avulla
  2. Ei ihmiskontaktia
  3. Ei turhaa pönötystä respassa tai jonotusta ravintolassa
  4. Ammattisiivous Siskon Siivouksen toimesta sekä laadukkaat Comfortan liinavaatteet ja pyyhkeet
  5. Oma kylpyhuone missä kylpeä ja ruokailufasiliteetit huoneessa missä nauttia
  6. Tilaa myös suuremmille porukoille

Kesätarjous -10 % koodilla PAINUHIITEEN

Voimassa Hiisi Hotel Lohjalla.

Saatavuus: Varattavissa vain netistä hiisihomes.fi sivustolta koodilla PAINUHIITEEN vähintään yhdeksi yöksi.
Varaa:
9.7. – 8.8.2021
Asu: 9.7. – 15.8.2021
Maksu: Maksu veloitetaan varauksen yhteydessä antamaltasi kortilta saapumista edeltävänä päivänä.
Peruutusehdot: Mega-joustava veloitukseton peruutus saapumista edeltävään päivään klo 15 asti. Tarkista peruutusehdot varauksesi yhteydestä.
Muuta: Voimassa saatavuuden mukaan eli luonnollisesti, jos olemme täynnä niin ei hintaakaan ole saatavilla. Tarkista saatavuus alla olevasta varausmoottorista. Tarjoushinnat sisältävät arvonlisäveron 10%. Karvaiset kaverit eli lemmikit ovat tervetulleita etukäteen sovittaessa. Voit lisätä lemmikin lisäpalveluiden kohdalta ja lemmikeistä maksu 10 € / yö. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.