The HOME of Hiisi Nummela
The HOME of Hiisi Nummela
The HOME of Hiisi Nummela
The HOME of Hiisi Nummela
The HOME of Hiisi Nummela

Yksityistilaisuudet Nummelassa

Onko kiikarissa tila yksityistilaisuutta, pienimuotoista saunailtaa tai muuten vain yhteen kokoontumista varten? Meiltä löydät kodikkaan, tilavan ja valoisan kodin, jonka voit varata erilaisia tilaisuuksia ja kissanristiäisiä varten. The HOME of Hiisi Lankilassa on mitä mainioin vaihtoehto omalle kodille kodinomaisiin perhejuhliin tai vaikka firman illanviettoihin. Kämpiltä löytyy sauna, poreamme, jättimäinen kattoterassi ja kaiken lisäksi petipaikat jopa seitsemälle henkilölle valtavaa parkkialuetta unohtamatta.

The HOME of Hiisistä löytyy hyvin varusteltu keittiö ja astiastoa löytyy suuremmallekin porukalle. Tilassa on pidetty muun muassa valmistujaisia sekä nimiäisiä jopa 30 henkilölle. Tarjoiluja varten voit loihtia tarjoilut itse tai hyödyntää paikallisia catering-palveluita tarjoavia yrityksiä, joten saat valita ihan itse mitä juuri te haluatte syödä ja juoda.

Kuten Hiisillä muutenkin, myös The HOME of Hiisi on kontaktiton kokemus. Varaaminen tapahtuu käytännössä samaan tapaan, jos tekisit varausta majoittumiseen eli varaus alkaa aina klo 15 ja päättyy seuraavana päivänä klo 11. Illanistujaisia varten teille riittää siis yhden yön varaus ja suurempia perhejuhlia varten suosittelemme varaamaan koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin, jotta valmisteluihin ja loppujärjestelyihin jää aikaa majoitusmahdollisuutta unohtamatta.

Yksityistila jopa 30 henkilölle

  • 65 tuuman laajakuva-tv HDMI-liitännällä
  • 6 henkilön Tablebed-ruokapöytä, mikä kääntyy tarvittaessa 140 cm leveäksi sängyksi
  • lisätuoleja ja pöytiä noin 10 henkilölle
  • valtava kulmadivaanisohva
  • lasten leikkihuone
  • kattoterassi peltomaisemin Enäjärven suuntaan grillin kera
  • langaton netti
  • pöytämuoto muunneltavissa (yhtenäinen pöytä koostuu viidestä pöydästä kuvasta poiketen)

Tutustu kohteeseen The HOME of Hiisi -kohdesivulla.

Saunaillat

The HOME of Hiisissä luonnistuvat pienimuotoiset saunaillat vallan mainiosti. Sauna vetää kerralla noin kolme henkilöä, joten omatoimisella vuorotaktiikalla tiloja voisi suunnitella noin kuuden henkilön saunailtoihin. Illanviettoa ajatellen tilaa on suuremmallekin porukalle hulppeaa terassia unohtamatta. Mikä parasta kauempaa mestoille tulevat saunavieraat voivat illan päätteeksi jäädä yöksi. Myöhäisillanviettoa ajatellen suosittelemme lämpimästi paikallista anniskeluravintola Ned Kelly’siä ja tietäjät tietää henkisenä vinkkinä voit tilata paikallisten suosimasta Nedistä partybussin noutamaan porukkasi veloituksetta.

Tilaan tutustuminen

Hiisin pääkonttori sijaitsee The HOME of Hiisin seinänaapurissa, joten visiitti onnistuu pääsääntöisesti arkisin klo 9-16 välisenä aikana etukäteen sovittaessa saatavuuden mukaan.

Hinnasto

  • 1 vuorokausi alkaen 199 € (klo 15 tulo – klo 11 lähtö)
  • 2 vuorokautta alkaen 299 € (klo 15 tulo – klo 11 lähtö)

Varaukset

Varaukset kätevästi alla olevan varausmoottorin kautta ja halutessasi puhelimitse tai sähköpostilla.
+358 20 7780 777
host@hiisihomes.fi

Tarjoilut | Hiisi suosittelee paikallisia catering-palveluita

Villa Joutsela
Villa Joutselan Hanskit Hiidenrannasta takaavat lähitienoon maistuvimmat elämykset pienistä snäkseistä täysimittaiseen illalliseen. 
villajoutsela.fi

Tuusan Tupa Catering
Yrittäjävetoinen Tuusan Tupa Nummelan keskustasta toimittaa tilauksesta herkulliset kakut sekä suolaiset tarjoilut.
tuusantupa.fi

Kylärafla Kanto
Karkkilasta on pakko nostaa esille Puupäiden Länsi-Uudenmaan alueen suosikkiravintola ja jopa Suomen parhaaksi kyläravintolaksikin tituleerattu Kylärafla Kanto. Kylärafla Kannon yrittäjät Inka ja Jouni tiimeinen loihtivat ikimuistoiset tarjoilut ja voit tilata heiltä kokit myös paikan päälle kokkaamaan livenä toivomiasi herkkuja. Kylärafla Kanto on tunnettu käsityönä tehdyistä burgereista, napolilaisesta pizzasta sekä äärimmäisen herkullisista bistro-annoksista.
kylarafla-kanto.fi

Kylärafla Kanto Catering à la chef Jouni Ukkonen
Kylärafla Kanto Catering à la chef Jouni Ukkonen

Muita Vihdistä löytyviä catering-palveluita: Ronit Catering, Kahvila ja Pitopalvelu Muffinssi, T Catering ja Primero Catering.

Aktiviteettivinkkejä

Vastuullisuustyö on hyvässä vauhdissa.
Hiiden heimon virkistyspäivät

Vesakkotie 2 -piha-alueella vain mielikuvitus on rajana kunhan huomioit kiinteistön muut käyttäjät ja vierailijat.

Vihti Bowling
Nummelan keilahalli on 700 metrin kävelymatkan päässä.
vihtibowling.fi