Arvoisa Hiiden Heimolainen. Jos ihmettelet mitä tällä tarkoitamme, tarkoittaa Hiiden Heimolaisuus käytännössä kaikkia, jotka arvostavat asumiselta tilaa, omaa keittiötä, hyviä liikenneyhteyksiä sekä pysäköintimahdollisuutta. On tarpeenasi sitten väliaikaisasunto, tilapäisasunto tai kalustettu asunto aina on hyvä ratkaisu Painua Hiiteen!

Hiiden Heimolaisille eli juuri sinulle tarjoamme aina parhaan vuokrahinnan, kun varaat kalustetun asunnon meiltä suoraan. Voit vuokrata huoneiston aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen tarpeesi mukaan. 

LUNASTA TARJOUS -5% PÄIVÄN HINNOISTA JA VARMISTA KODIKAS TUKIKOHTA OLLESSASI POISSA KOTOA

Varaukset:

Sähköpostilla host@hiisihomes.fi tai puhelimitse +358 20 7780 777.

Hiiden Heimolaisten parhaat hinnat -5% – tarjouksen ehdot:

Varaa: Voimassa aina
Majoitu: Voimassa aina
Maksu: Maksu ennen saapumista verkkopankilla tai kortilla. Maksulinkki lähetetään sähköpostitse aikaisintaa 7 päivää ennen saapumista. Yrityksille laskutus mahdollisuuksien mukaan, ota yhteyttä tarkistaaksesi onnistuuko laskutus yrityksesi kohdalla.
Peruutusehdot: Vuokrauksen voi peruuttaa tai siihen voi tehdä muutoksia kuluitta 7 päivää ennen saapumista tai ennen aiotun vuokrauksen muuttuvaa päättymisajankohtaa. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 50% jäljellä olevan varauksen arvosta peruutuskuluna.
Muuta: Voimassa saatavuuden mukaan eli luonnollisesti, jos olemme täynnä niin ei hintaakaan ole saatavilla. Tarkista saatavuus Hiisi Homesilta. Tarjoushinnat sisältävät arvonlisäveron 10%.Viikko- ja yöhinnoissa loppusiivous sisältyy ja kuukausihinnoissa välisiivous 2 viikon välein sekä loppusiivous. Karvaiset kaverit eli lemmikit ovat tervetulleita etukäteen sovittaessa, ja lemmikki on meille kuin perheenjäsen, joten lemmikki lasketaan hinnoittelun osalta lisähenkilön mukaisesti. Pidätämme oikeuden Hiiden Heimolaisten parhaiden hintojen muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa Painumaan Hiiteen asumaan!

Puupääyrittäjät Ari, Markus ja Niklas sekä Hiiden Heimo