Nummelan huoneistomme sijaitsevat aivan Nummelan aitiopaikoilla vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Huoneistoissa majoittuu mukavasti pienemmälläkin kokoonpanolla, mutta tarvittaessa asunnot taipuvat jopa kuusihenkisen seurueen majapaikaksi.

Kävelymatkan päässä Hiisi Homes Nummelasta sijaitsee mainio kattaus paikallisia palveluita. Muun muassa Nummelan tunnelmalliset kahvilat sekä lounasravintolat, hyvin varusteltu K-supermarket ja trendikäs baari sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä. Nummelan keskustan tuntumasta löydät myös ihastuttavan Tuusan Tupa -lounaskahvilan, missä voit viettää vaikkapa kiireettömän aamukahvihetken tai nauttia runsaan kotiruokalounaan.

Sijainti on erinomainen myös yhteyksien kannalta niin Helsingin, Turun, Porin kuin Hangonkin suuntaan Nummelan sijaitessa näiden kaikkien risteyskohdassa. Nummelan läpi kulkevat sekä Porintie että Hanko-Hyvinkääntie eikä Turun moottoritiellekään aja kuin viisi minuuttia.

Avainten noutopaikkana toimii Väinämöisentien tukikohtamme, joka sijaitsee asuntojen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Väinämöisentie 8, 03100 Nummela.

Nouda avaimesi ja painu Hiiteen!

Hiisi Homes Nummelan huoneistotyypit

Studio-huoneisto 37m²

Standard-huoneisto 58m²