Hiisi Homes & Hotel Nummela

Kalustettuja asuntoja ja huoneita
Hannankadun ja Väinämöisentien huoneistojen avaintennouto-osoite:
 Väinämöisentie 8, 03100 Nummela, klikkaa tästä karttanäkymään.

Neljän makuuhuoneen huoneistojen ja kahden hengen huoneiden avaintennouto-osoite: Majatuvankuja 1, 03100 Nummela, klikkaa tästä karttanäkymään.

Puhelin: +358 (0) 20 7780 777
Sähköposti: host@hiisihomes.fi

Hiisi Homes & Hotel Nummela ei ole hotelli vaan paljon enemmän. Meillä ei ole hotellimaista huippuravintolaa, omaa huonepalvelua, jokapäiväistä vuoteen petausta eikä turhaa smalla talkia respassa. Meille voit tulla milloin vain sanomatta sanaa kenellekään, voit nauttia joko oman tai jaetun keittiön suomista mahdollisuuksista tai tilata pizzaa tai muuta ruokaa paikallisista ravintoloista kotiovellesi. Meillä kelpaa asua oli sitten kyse parista päivästä tai useammasta kuukaudesta. Kodinomaista asumista kalustetuissa asunnoissa ja huoneissa.

Homes & Hotel -kohteidemme erikoisuus on, että voit vuokrata meiltä myös pelkän huoneen omalla kylpyhuoneella. Kustannustehokasta asumista kodinomaisin lisämaustein.

  • 3 huoneistoa

  • 15 huonetta

  • Ilmainen WIFI

  • Loppusiivous sisältyy

  • Avainten nouto klo 15 alkaen

  • Avainten luovutus klo 11 mennessä

  • Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät

  • Kahvi, tee ja perusmausteet sisältyvät

Avainten nouto

Hannankadun ja Väinämöisentien kalustetut asunnot:

Avaimet ovat noudettavissa klo 15:00 alkaen puupääyrittäjä Markuksen Isän Esan pihan posti/roskapisteeltä avainboksista. Toimitamme sinulle sähköpostitse saapumisohjeet saapumistasi edeltävänä iltana. Tarkistathan tarvittaessa roskapostisi ettei viesti ole vahingossa livahtanut sinne.

Puupää Markuksen isä Esa

Väinämöisentie 8,
03100 NUMMELA

Majatuvankujan kalustetut asunnot ja huoneet:

Avaimet saa kätevästi sinulle sopivaan aikaan A-rapun sisäänkäynnin yhteydestä avainboksista. Toimitamme sinulle saapumisohjeet sähköpostiin saapumistasi edeltävänä iltana.

Meillä ei siis olet odotettavissa jonotusta respassa eikä turhaa small talkia respan kanssa.

Majatuvankuja 1 A,
03100 Nummela