Majatuvankuja 1, 03100 Nummela

  • 10 standard-huonetta 15m²
  • kaksi superior-huonetta 15m²
  • huoneissa kaksi yhden hengen sänkyä 80×200
  • huoneissa oma kylpyhuone ja wc
  • superior-huoneissa työpöytä ja Google Chromecast -palvelu
  • jaettu keittiö kolmen muun huoneen kanssa
  • ilmainen pysäköinti
  • 1–2 henkilöä

Majatuvankujalla sijaitseva kohteemme edustaa osoitteensa mukaisesti hotellimaista vaihtoehtoa kodinomaiselle asumiselle. Valmiiseen aamiaispöytään on kuitenkin turha luulla heräävänsä. Majatuvankuja tarjoaa jotakin parempaa; mahdollisuuden aamiaisen kokkaamiseen jaetussa keittiössä! Hyvin varustellut ja tilavat keittiöt takaavat masterchefmäisen miljöön vaikkapa suosikkimunakkaasi valmistukseen.

Kaikista huoneista löytyy oma kylpyhuone, minkä ansiosta aamuistunnon voi suorittaa omaan rauhalliseen tahtiin ilman, että joku hakkaa oven takana vuoroaan odottaen.

Majatuvankujan majoituskompleksimme sijaitsee aivan Nummelan linja-autoaseman sekä Citymarketin ostoskeskittymän kupeessa, ja eipä ydinkeskustaankaan tarvitse viittä minuuttia kauemmin patikoida. Läheltä löydät myös pizzerian sekä Nummelan parhaan (ja ainoan) kiinalaisen ravintolan. Majatuvankujalla yövyt mukavasti yhdestä yöstä aina kuukausiin saakka.

Majatuvankujalta löytyy kaikkiaan 12 modernein maustein sisustettua kahden hengen huonetta, joten tarvittaessa tämä kokonaisuus tarjoaa yösijan isommallekin porukalle. Lisäksi vierestä löytyvälle parkkipaikalle pysäköi tarvittaessa pidemmänkin ajoneuvoyhdistelmän.

Kävelymatkan päässä Majatuvankujasta sijaitsee mainio kattaus paikallisia palveluita. Vain muutaman sadan metrin päästä löytyy muun muassa Nummelan linja-autoasema, Citymarket ja perinteikäs olutpubi, missä kisataan tiistaisin dartsin viikkokilpailuiden merkeissä. Majatuvankujan läheltä löydät myös ihastuttavan Tuusan Tupa -lounaskahvilan, missä voit viettää vaikkapa kiireettömän aamukahvihetken tai nauttia runsaan kotiruokalounaan.

Sijainti on erinomainen myös yhteyksien kannalta niin Helsingin, Turun, Porin kuin Hangonkin suuntaan Nummelan sijaitessa näiden kaikkien risteyskohdassa. Nummelan läpi kulkevat sekä Porintie että Hanko-Hyvinkääntie eikä Turun moottoritiellekään aja kuin viisi minuuttia.

Nouda avaimesi kätevästi pääsisäänkäynnin yhteydestä ja painu Hiiteen!