Liity vaikuttajaheimoon!

Vaikuttajaheimo mahdollistaa kodinomaisen asumisen poissa kotoa pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Vaikuttajaheimo on kehitysasteella oleva jatkuva yhteistyökumppanuusmalli Hiisi Homesin Hiiden Heimon sekä eri alojen vaikuttajien kesken. Haemme parhaillaan ensimmäisiä vaikuttajaheimolaisia mukaan heimoon ja samalla ensimmäiset heimolaiset saavat mahdollisuuden osallistua vaikuttajaheimokonseptin kehittämiseen.

Vaikuttajaheimo pähkinänkuoressa:

Vaikuttajalle: Kodinomainen kalustettu ja hyvin varusteltu asunto lyhyt- tai pitkäaikaisesti yhdestä yöstä useampaan kuukauteen vuokrattuna pääkaupunkiseudulta tai Turusta silloin, kun sitä tarvitset. Asumiseen sisältyy aina kaikki asumisen sivukulut liinavaatteista, pyyhkeistä ja loppusiivouksesta lähtien. Olet vaikuttajaheimoon erinomaisesti sopiva kumppani, jos sinulla on asumistarpeita useamman kerran vuodessa kaupungeissa ja kunnissa, missä Hiisi Homes toimii. Ilman vaikuttajaheimolaisuuttakin teemme tapauskohtaisia yhteistöitä vaikuttajien kanssa erikseen näin sovittaessa.

Hiisi Homesille: Mahdollisuus toiminnan kehittämiseen vaikuttajaheimolaisten palautteen johdosta sekä sisältöyhteistyö, mikä auttaa jalkauttamaan Hiiden Heimon ilosanomaa tavoitelluissa kohderyhmissä. Hiisi Homesin pääkohderyhmään lukeutuvat kodinomaista ja hotellihuonetta tilavampaa asumista, omaa keittiötä, hyviä liikenneyhteyksiä sekä parkkipaikkaa arvostavat henkilöt. Ihanteellisessa tilanteessa vaikuttajaheimolaiset jakavat samat toiveet asumuksen suhteen kokonaan tai osittain.

Odotukset vaikuttajaheimolaisilta

Toivomme vaikuttajaheimolaisten käyttävän tägejä #painuhiiteen  #hiisihomes #homesforhomies asumisen aikana tehtyjen somejulkaisujen yhteydessä sopivissa kohteen ympäristöön liittyvissä ja muissa asiayhteyksissä

Asuminen ja sisällöntuotanto:

  • 1-3 yön asuminen = maininta blogikirjoituksessa tai somejulkaisu (esim. IG-story, IG-kuva tai Facebook-julkaisu)
  • 4+ yöta = dedikoitu blogijulkaisu tai vieraskynä Hiisi Homesin blogissa tai instatakeover tai kumppanuusesittely somessa
Yhden asumisvuorokauden arvo on noin 100€/yö riippuen asumisen henkilömäärästä, asumisen pituudesta ja sijainnista.
Vaikuttajaheimolaisten asumisvuorokausia vuodessa tai kuukaudessa ei ole rajoitettu muuta kuin suurtapahtumien kuten isojen musiikkifestivaalien, kongressien ja yritystapahtumien kuten Slushin aikaan, jolloinka asuminen pyritään järjestämään kohtuuhinnalla vaikuttajaheimolaisen toivomasta destinaatiosta.

Kiinnostuitko?

Ole ihmeessä yhteydessä heimomarkkinoija Silja Heikkilään ja kerro miksi juuri sinä olisit oikea henkilö liittymään vaikuttajaheimoon.

Silja Heikkilä
+358 40 159 6401
silja@hiisihomes.fi

Meistä

Hiisi Homes ja Hiiden Heimo saivat alkunsa Hiidenveden äärellä, kun appiukko Ari ja kaksi vävypoikaa Markus ja Niklas viikkasivat kauluspaitansa kaappiin, laittoivat työrukkaset käteen ja löivät puiset päänuppinsa yhteen. Loppu on jo nyt historiaa.

Meidän missiomme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tarjota paikallisen, palvelevan ja persoonallisen vaihtoehdon asumiselle silloin, kun ollaan poissa kotoa. Vaikka perheyrittäjämmekin sen tietävät, että kotia ei voita mikään, niin ei huolta – emme me paljoa huonommaksi jäädä.

Hiiden Heimossa eli Hiisi Homesin tiimissä heimo ja perhe tulevat aina ensin. Hiiden Heimosta pitääkin huolta heimomummi Päivi. Haluamme tehdä asiat tavalla, joka ilmentää meidän koko hullunkurista heimoamme. Olemme onnistuneet silloin, kun meillä majoittuvat asukkaat ovat saaneet nauttia työ- tai lomamatkastaan tai arjen askareistaan huoletta ollessaan tien päällä.

Kohteemme löydät täältä.

Hiiden Heimo somessa:

Hiisi Homes Logo