Lautamiehentie 4, 01510 Vantaa

Hiisi Homes Vantaa Sauna Airport

Kalustettuja asuntoja

Osoite: Lautamiehentie 4, 01510 Vantaa, klikkaa tästä karttanäkymään.
Pehtoorintie 2, 01510 Vantaa, klikkaa tästä karttanäkymään.
Puhelin:
+358 (0) 20 7780 777
Sähköposti: host@hiisihomes.fi

5 huoneistoa
Saapuminen klo 15-21.00
Ilmainen WIFI
Lähtö klo 11 mennessä
Loppusiivous sisältyy
Petivaatteet ja pyyhkeet sisältyvät
Huikeat palvelut ympärillä
Kahvi, tee ja perusmausteet sisältyvät

Saapuminen

Avaimeton kulku huoneistoihin Lautamiehentiellä ja Pehtoorintiellä. Saapumisohjeet toimitetaan saapumispäivänä sähköpostilla ja tekstiviestillä klo 15 mennessä ellei toisin ole sovittu.

Huoneistotyypit

Huoneistot ovat tilavia ja sisustukseltaan viihtyisiä. Hiisi Homes Sauna Airport Vantaan inspiraation lähteinä ovat toimineet suomalaisuus, luonto ja ennen kaikkea sauna, ah! Lautamiehentien kaksioiden tunnelma muodostuu saunan ja puhtaan luonnon kohtaamisesta, minkä lisäksi asunnon maanläheinen sävymaailma siivittää vieraat mielikuvamatkalle suoraan pohjolan metsiin.

Asunnoistamme löytyy hyvin varustellut keittiöt sekä kunnolliset makuupaikat jokaiselle majoittujalle, mikä takaa miellyttävät puitteet työ- tai vapaa-ajan matkasi ajaksi.

Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, parveke ja sauna

Standard-huoneisto, 1 makuuhuone, parveke on mukava kaksio, jossa majoittuu jopa viisi henkilöä. Neljä laadukasta yhden hengen vuodetta sekä vuodesohva takaavat maistuvat unet. Kaksi vuoteista on makuuhuoneen puolella ja kaksi vuodetta sekä vuodesohva olohuoneessa. Huoneistoissa on oleskelualue olohuoneessa laajakuva-television kera ja neljän henkilön ruokapöytä.

Huoneistoista löytyy kaikki kodinomaisen asumisen edellytykset. Hyvin varusteltu keittiö takaa mainiot puitteet kokkailulle eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä silitysraudan- ja laudan ansiosta. Petivaatteet ja pyyhkeet ovat osa perusvarustusta ja nekin on valmiiksi aseteltuina Hiiden heimolaisten toimesta. Myös veloitukseton langaton internet kuuluu varusteluun. Lähtiessäsikään sinun ei tarvitse stressata, sillä loppusiivous sisältyy aina hintaan.

Max 4 henkilöä

Huoneistossa on kolme yhden hengen vuodetta sekä vuodesohva. Vuodesohvan strategiset mitat ovat 120x193cm, joten siinä yöpyy oikein leveästi yksi heimolainen.

51m²

Standard-huoneistossa on mukavasti tilaa isommallekin porukalle ja todennäköisyydet ovat hyvät niin sanotun “hotellikuoleman” välttämiseksi.

Keittiö

Täysin varustellusta keittiöstä löytyy välineet ja tarvikkeet kokkailuun kattiloista pannuihin. Astioita löytyy vähintäänkin jokaiselle majoittuvalle asukkaalle. Lisäksi varusteluun kuuluu leivinpaperi sekä perus elin- ja käyttötarvikkeista kahvi, suodatinpussit, tee, talouspaperi, paistoöljy, pippuri ja suola. Tiskata voit käsipelillä ja samalla saat mukavasti hyötyliikuntaa.

Kylpyhuone

Jokaisessa huoneistossa on suihkulla varusteltu kylpyhuone, missä kelpaa suihkutella tai olla täysistunnolla. Vessapaperi, suihkusaippua sekä shampoo kuuluvat perusvarustukseen. Peilikaapista löydät kohtuullisen korvikkeen omalle hiustenkuivaajallesi. Pyykinpesukone kuivaustelineen kera mahdollistaa pyykkäämiseen kämpillä. Tiedostamme, että kylpyhuoneet edustavat perinteikkäämpää mallia ja kulumisen jälkiä voi paikka paikoin tulla vastaan. Ole kuitenkin huoleti, sillä kauneusvirheistä huolimatta kylppäri jynssätään tasaisin väliajoin tehokeinoin, ja jokaisen loppusiivouksen yhteydessä huolehdimme, että kylpyhuoneen siisteys täyttää tiukat kriteerimme.

Huonepalvelu

Mukavasti varusteltu keittiö ja supermarkettien läheisyys mahdollistavat sisäisen Jyrki Sukulan irti pääsemisen, mutta aina ei jaksa tehdä itse ruokaa. Painuessasi Hiiteen sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tilata huonepalvelua lähiympäristön maistuvista ravintoloista suoraan huoneistoosi. Tsekkaa ruoankuljetuskumppanimme tarjonta ja laita tilaus vetämään. Ilmoita osoitteeksi huoneistosi osoite niin ruokalähetti löytää perille. Myöhään illalla mene lähettiä vastaan alaovelle.

pizza-online.fi

Pizza-online.fi:stä löytyy herkullinen valikoima pizzerioita. pizza-online.fi

Pysäköinti

Jokaiselle huoneistolle on varattu oma parkkipaikka taloyhtiön pysäköintialueelta.

Sijainti

Vantaan Pakkalan ja Tammiston alueiden herkullisimmat ravintolat, upeat shoppailumahdollisuudet ja häikäisevät liikenneyhteydet ympärilläsi.

Sijainti on erinomainen erityisesti lentokentän läheisyyden ansiosta, mutta Hiisi Homes Sauna Airportista suuntaa vaivattomasti myös Helsingin keskustaan hyvien bussiyhteyksien myötä.

Helsingin keskusta

  • 30 minuuttia bussilla Helsingin keskustaan
  • Lipun hinta noin 2-3€, matkustusalue Helsinki, tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Helsinki-Vantaan lentokenttä

  • 10 minuuttia bussilla lentoasemalle
  • Lipun hinta noin 3€, matkustusalue Vantaa, tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Tarkista reaaliaikaiset reittiohjeet sekä aikatulut reittiopas.fi.

Lähistöllä kattavat palvelut ja aktiviteetit

Vantaan asunnot sijaitsevat nimensä mukaisesti Helsinki–Vantaan lentokentän läheisyydessä, joten Lautamiehentie toimii mainiona tukikohtana esimerkiksi ennen lomalennolle lähtöä tai jatkolentoa odotellessa. Puolen kilometrin päässä möllöttävä Kauppakeskus Jumbo varmistaa sen, että kaikki keskeiset palvelut ovat vieraidemme käsien ulottuvilla. Jumbon kauppakeskus täyttää taatusti sekä shoppailijan että ruokakulinaristin tarpeet.

Ostokset

Ravintolat ja pubit

Aktiviteetit

Muut

Asukassäännöt ja käytännön asiat

Vastaanottamalla saapumistiedot asukas hyväksyy asukassäännöt.

Maksutavat- ja käytännöt. Majoituksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla sekä verkkopankilla. Yrityksille laskutus mahdollinen etukäteen sovittuna.

Peruutus- ja muutosehdot. Jos valitset vuokrausvaiheessa joustavan-hinnan (Flex) voit tehdä muutoksia tai perua varauksen kuluitta 7 päivää ennen saapumista. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 100% varauksen arvosta. Jos valitset superjoustavan hinnan, voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi kuluitta 48 tuntia ennen saapumista. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 100% varauksen arvosta.

Jos taasen valitset ei hyvitettävän tarjoushinnan (Non refundable) ei varaukseen voi tehdä muutoksia eikä sitä voi perua kuluitta. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 100% varauksen arvosta. Yli kuukauden mittaisissa varauksissa irtisanomisaika 7 päivää.

Loppusiivous sisältyy hintaan. Mikäli huoneiston siivoamiseen kuluu normaalia pidempi aika huoneiston poikkeuksellisen epäsiisteyden vuoksi veloitamme lisäsiivousmaksun aina 300 euroon asti.

Lähtö klo 11:00 mennessä lähtöpäivänä. Mikäli asukkaan kanssa ei ole sovittu toisin, niin jokaiselta alkavalta tunnilta 11:00 jälkeen veloitamme 10 euroa.

Lisäasukeista kuten kavereista tai lemmikeistä on sovittava erikseen ja lisäasukeista veloitamme 10€/kuono/yö tai sopimuksen mukaan.

Hiisi Homesin asunnot ovat savuttomia. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla tai rakennuksen sisäpuolella, on ehdottomasti kielletty. Näiden tupakointirajoitusten laiminlyönnistä veloitamme 300 euron lisämaksun. Palohälytyksen aiheutuessa asukkaan huolimattomuuden vuoksi pidätämme oikeuden laskuttaa palokunnan paikalle saapumisesta aiheutuvat kulut.

Liiketoiminnan harjoittaminen tai taloyhtiön järjestyssääntöjen vastainen naapureita häiritsevä käyttäytyminen ei ole sallittua. Hiljaisuuden tulee vallita 22:00 – 07:00 välisenä aikana.

Asukas on velvollinen korvaamaan asunnolle tai kiinteistölle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä heti saapumisen yhteydessä, mikäli asunnosta löytyy rikkoutuneita kalusteita tai varusteita.

Hiisi Homes pidättää oikeuden varauksen keskeyttämiseen, mikäli asukas rikkoo asukassääntöjä toistuvasti tai vakavasti. Varausmaksua ei palauteta.