Hiisi Homes Helsinki Pasila

Tilapäiskoteja eli kalustettuja asuntoja
Osoite: Radiokuja 6 A, 00240 Helsinki, klikkaa tästä karttanäkymään
Puhelin: +358 (0) 20 7780 777
Sähköposti: host@hiisihomes.fi

Kuusi uuden karheaa mukavaa parvekkeellista yksiötä Länsi-Pasilassa. Kiven heitto Hartwall Arenalle, Messukeskukseen sekä Pasilan juna-asemalle. Kaikki asuntomme sijaitsevat samassa talossa Radiokuja 6 A:ssa aivan Pöllölaakson sekä Ylen pääkallopaikan naapurissa. Ilmalan juna-asemalle on noin 700 metrin ja Pasilan juna-asemalla 900 metrin matka.

6 tilapäiskotia
Ilmainen WIFI
Huikeat yhteydet ja maamerkit
Lisäpalveluja saatavilla

Saapuminen ja lähtö

Avaimeton kulku Pindora-älylukon avulla matkapuhelinta hyödyntäen.
Pidempiaikaisissa tilapäiskotitarpeissa asukkaan käytössä myös kova avain.
Saapumisohje toimitetaan tekstiviestillä ja sähköpostilla saapumispäivänä tuntia ennen sovittua saapumisaikaa.

Normaalisti saapuminen alkaen klo 15:00 ja lähtö klo 11:00 mennessä.
Sopimuksesta saapumisaikaa on mahdollista aikaistaa ja lähtöaikaa myöhäistää.
Aikaisemman saapumisen tai myöhemmän lähdön osalta sovelletaan lisämaksuja.

Huoneistotyypit

Hiisi Homes Helsinki Pasila -kohteen tilapäiskodit soveltuvat erinomaisen hyvin kuukausia kestävään pidempiaikaiseen asumiseen.
Tilapäiskodin voi vuokrata ilman lisäpalveluja kuten loppusiivousta sekä liinavaatteita ja pyyhkeitä tai palvelujen kanssa toiveidesi mukaan.
Pidempiaikaisilla asukkailla on oikeus taloyhtiön aputiloihin sekä häkkivaraston hyödyntämiseen.

Hiisi Homes vuokraa Pasilan tilapäiskoteja ja lisäpalvelujen tuottamisesta vastaa kumppanimme aivan kuten omassa kodissasi.
Siskon Siivous vastaa siisteydestä ja Comforta toimittaa liinavaatteet ja pyyhkeet asukkaita varten sopimuksen mukaisesti.
Varausvaiheessa voit valita haluatko vuokrata tilapäiskodin lisäpalveluiden kanssa vai ilman.
Varausmoottorissamme nettisivuillamme hyödynnetään yöhintoja, jotta asumisen kesto ja vuokran hinta joustaa parhaalla mahdollisella tavalla tarpeidesi mukaan.
Kuukausivuokra alkaen 1290€/kk/yksiö.

Huoneistot ovat tilavia ja sisustukseltaan viihtyisiä.

Standard Studio -huoneisto, parveke

Standard Studio on mukava yksiö, jossa asuu jopa kolme henkilöä. Kaksi laadukasta yhden hengen vuodetta sekä vuodesohva takaavat maistuvat unet. Mukavissa Standard studio-huoneistoissa on oleskelualue laajakuva-television kera ja kahden henkilön ruokapöytä, minkä ympärillä ruokailee lisäpalleilla neljäkin henkilöä.

Huoneistoista löytyy kaikki kodinomaisen asumisen edellytykset. Hyvin varusteltu keittiö takaa mainiot puitteet kokkailulle eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä silitysraudan- ja laudan ansiosta. Myös veloitukseton langaton internet kuuluu varusteluun.

2 vuodetta ja vuodesohva

Huoneistoon mahtuu jopa 3 henkilöä. Vuodesohvan strategiset mitat ovat 120×193 cm, joten siinä asustelee oikein leveästi yksi heimolainen.

29,5m

Standard Studio, parveke -huoneistoa suositellaan yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Avokeittiö

Täysin varustellusta keittiöstä löytyy välineet ja tarvikkeet kokkailuun kattiloista pannuihin. Astioita löytyy vähintäänkin jokaiselle asukkaalle. Tiskata voit käsipelillä tai hyödyntää astianpesukonetta.

Kylpyhuone

Jokaisessa huoneistossa on suihkulla varusteltu kylpyhuone, missä kelpaa suihkutella tai olla täysistunnolla. Peilikaapista löydät kohtuullisen korvikkeen omalle hiustenkuivaajallesi. Pyykinpesukone kuivaustelineen kera mahdollistaa pyykkäämiseen kämpillä.

Nauti kuin kotonasi!

Mukavasti varusteltu keittiö ja supermarkettien läheisyys mahdollistavat sisäisen Jyrki Sukulan irti pääsemisen, mutta aina ei jaksa tehdä itse ruokaa. Painuessasi Hiiteen sinulla on mahdollisuus ihan niin kuin kotona tilata ruokaa lähiympäristön maistuvista ravintoloista suoraan tilapäiskotiisi.

Wolt

Wolt on edistänyt etenkin helsinkiläisten ruokailumahdollisuuksia viime vuosien aikana oikein isolla kädellä. Woltissa mainioita poimintoja läheltä ja kaukaa. wolt.com/fi

Pizzeriat

Googlaamalla löytyy pari paikallista pizzeriaa. Yksi vaihtoehdoista on Pasilan Kuningas.

Foodora

Foodora on Woltin ohella mullistanut kotiinkuljetusruokailua Helsingissä viime vuosien aikana ja rikastuttanut kotiin tilattavien makujen tarjontaa. foodora.fi

Pysäköinti

Ympäristössämme on runsaasti kadunvarsipaikkoja, mitä voit hyödyntää saatavuuden mukaan. Pääsääntöisesti kadunvarsipysäköinti veloituksetta klo 21 jälkeen yöaikaan sekä sunnuntaisin. Päivä- ja ilta-aikaan pysäköinti maksaa 2€/tunti. Tarkista liikennemerkit.

 

Sijainti

Kaupungin herkullisimmat ravintolat, upeat shoppailumahdollisuudet ja häikäisevät liikenneyhteydet ympärilläsi pohjoismaiden suurinta kauppakeskusta Mall of Triplaa unohtamatta.

Hiisi Homes Helsinki Pasilaan on helppo saapua omalla autolla, mutta vielä helpompi julkisilla kulkuvälineillä. Ilmalan ja Pasilan juna-asemat ovat molemmat kiven heiton päässä. Kaikilta valtaväyliltä Turun moottoritiesta Itäväylään pääsee mukavasti laskettelmaan Hiisi Homes Helsinki Pasilan tilapäiskoteihin. Bussit ja ratikat kruunaavat yhteydet eri ilmansuuntiin.

Rauhallinen sijainti Länsi-Pasilassa media- ja uutistalojen naapurissa. Naapurustossa paljon uusia asuinkortteleita.

 • 650 m Hartwall Arena
 • 800 m Ilmalan juna-asema
 • 1 km Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus
 • 1,1 km Pasilan juna-asema
 • 1,2 km Messukeskus

Ilmalan juna-asema

 • Meidän kotijuna-asemamme
 • 5 minuutin kävely, 500 metrin päässä

Pasilan juna-asema

 • 10 minuutin kävelymatka, 1 kilometrin päässä
 • Lipun hinta noin 2-3€, matkustusalue Helsinki, tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Helsinki-Vantaan lentokenttä

 • 35 minuuttia bussilla lentoasemalle
 • Bussit 615, 617 ja 632 Sörnäisten metroaseman bussipysäkiltä
 • Lipun hinta noin 4-6€, matkustusalue Seutulippu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen), tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Hartwall Arena ja Messukeskus

 • 7 minuuttia bussilla Pasilaan ja Messukeskukseen
 • Bussit 50, 58, 59 ja 551 Tynnyrintekijänkadulta
 • Lipun hinta noin 2-3€, matkustusalue Helsinki, tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Tarkista reaaliaikaiset reittiohjeet sekä aikatulut reittiopas.fi.

Lähistöllä kattavat palvelut ja aktiviteetit

Lähistöllä sijaitsee kaikki tarvittavat palvelut ja aktiviteetit. Rauhoittumiseen sopii erinomaisesti läheinen Helsingin keskuspuisto sekä Töölönlahti. Junalla karautat minuuteissa keskustaa, mistä löydät kaikki mahdolliset ostos- ja ravintolamahdollisuudet.

Ostokset

 • K-Market Rahakamarinkatu 200m
 • Prisma 1 km (Mall of Tripla)
 • K-Supermarket 1 km (Mall of Tripla)

Ravintolat ja pubit

 • Kahvi-Kamari 200 m
 • Ravintola Windsor 700 m
 • Ravintola Sevilla 700 m
 • Dylan Böle 700 m
 • Mall of Tripla noin 70 ravintolaa ja kahvilaa

Aktiviteetit

 • Mall of Tripla tarjoaa aktiviteetteja surffauksesta alkaen 1 km
 • Merimaailma Sea Life Helsinki 1,9 km
 • Linnanmäki  2 km
 • Talvipuutarha 2,1 km

Muut

 • Hartwall Arena 650 m
 • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan toimipiste 1 km
 • Messukeskus  1,2 km
 • Helsingin Jäähalli 1,6 km
 • Telia 5G Areena 1,7 km
 • Helsingin Olympiastadion 1,9 km

Asukassäännöt ja käytännön asiat

Vastaanottamalla vahvistuksen tilapäiskodin vuokrauksesta asukas hyväksyy asukassäännöt.

Vuokrahinnoittelu. Tilapäiskotien vuokra on hinnoiteltu yöperusteisesti, jotta hinnoittelu palvelee asukkaiden joustavia tarpeita mahdollisimman jouhevasti. Vuokrahinnat sisältävät aina arvonlisäveron 10%. Vuokrahinnat vaihtelevat kohdekohtaisesti ja voimassa olevat vuokrahinnat löydät nettisivujemme varausmoottorista.

Maksutavat- ja käytännöt. Asumisen voi maksaa pankki- tai luottokortilla sekä verkkopankilla. Yrityksille laskutus mahdollinen etukäteen sovittuna.

Peruutus- ja muutosehdot sekä irtisanomisaika.
Semi-joustava vuokrahinta. Muutokset ja peruutukset kuluitta 14 päivää ennen saapumista. Irtisanomisaika 14 päivää.
Joustava vuokrahinta. Muutokset ja peruutukset kuluitta 7 päivää ennen saapumista. Irtisanomisaika 7 päivää.
Super-joustava vuokrahinta. Muutokset ja peruutukset kuluitta 2 päivää ennen saapumista. Irtisanomisaika 2 päivää.
Ei hyvitettävä (non refundable) -vuokrahinta. Ei muutos- tai peruutusoikeutta.
Myöhäisen peruutuksen, muutoksen tai irtisanomisen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa peruutuskuluna 100% vuokrauksen arvosta.

Loppusiivous. Varausvaiheessa voit valita haluatko vuokrata tilapäiskodin ilman loppusiivousta. Mikäli huoneiston siivoamiseen kuluu normaalia pidempi aika huoneiston poikkeuksellisen epäsiisteyden vuoksi veloitamme lisäsiivousmaksun aina 300 euroon asti.

Lähtö sovittuun kellon aikaan mennessä lähtöpäivänä. Oletuksena lähtöaika on klo 11:00 mennessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli asukkaan kanssa ei ole sovittu toisin, niin jokaiselta alkavalta tunnilta 11:00 jälkeen pidätämme oikeuden veloittaa 10 euroa.

Lisäasukeista kuten kavereista tai lemmikeistä on sovittava erikseen ja lisäasukeista veloitamme 10€/kuono/yö tai sopimuksen mukaan.

Hiisi Homesin tilapäiskodit ovat savuttomia. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla tai rakennuksen sisäpuolella, on ehdottomasti kielletty. Näiden tupakointirajoitusten laiminlyönnistä veloitamme 300 euron lisämaksun. Palohälytyksen aiheutuessa asukkaan huolimattomuuden vuoksi pidätämme oikeuden laskuttaa palokunnan paikalle saapumisesta aiheutuvat kulut.

Asumisen aikainen jätehuolto ja kierrätys ovat asukkaan vastuulla. Roskat tulee toimittaa osoitettuun jätteiden keräyspisteeseen kiinteistön yhteydessä. Kannustamme kierrättämään.

Liiketoiminnan harjoittaminen tai taloyhtiön järjestyssääntöjen vastainen naapureita häiritsevä käyttäytyminen ei ole sallittua. Hiljaisuuden tulee vallita 22:00 – 07:00 välisenä aikana.

Asukas on velvollinen korvaamaan asunnolle tai kiinteistölle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä heti saapumisen yhteydessä, mikäli asunnosta löytyy rikkoutuneita kalusteita tai varusteita.

Löytötavarat. Hiisi Homes ei vastaa asukkaan tilapäiskotiin jättämistä henkilökohtaisista tavaroista. Siivouskumppanimme korjaa mahdollisesti löytyneet löytötavarat talteen. Löytötavaroita säilytetään seitsemän vuorokautta. Arvotavarat toimitetaan poliisille.

Hiisi Homes pidättää oikeuden vuokrauksen keskeyttämiseen, mikäli asukas rikkoo asukassääntöjä toistuvasti tai vakavasti. Tässä tapauksessa maksettua vuokraa ei palauteta.