fbpx

Hiisi Homes Helsinki Pasila

Kalustettuja asuntoja
Osoite: Radiokuja 6 A, 00240 Helsinki, klikkaa tästä karttanäkymään
Puhelin: +358 (0) 20 7780 777
Sähköposti: host@hiisihomes.fi

Kuusi uuden karheaa mukavaa parvekkeellista yksiötä Länsi-Pasilassa. Kiven heitto Hartwall Arenalle, Messukeskukseen sekä Pasilan juna-asemalle. Kaikki asuntomme sijaitsevat samassa talossa Radiokuja 6 A:ssa aivan Pöllölaakson sekä Ylen pääkallopaikan naapurissa. Ilmalan juna-asemalle on noin 700 metrin ja Pasilan juna-asemalla 900 metrin matka.

6 huoneistoa
Saapuminen klo 15 alkaen
Ilmainen WIFI
Lähtö klo 11 mennessä
Loppusiivous sisältyy
Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät
Huikeat yhteydet ja maamerkit
Kahvi, tee ja perusmausteet sisältyvät

Saapuminen

Avaimeton pääsy huoneistoihin. Saapumisohje toimitetaan sähköpostilla ja tekstiviestillä saapumispäivänä klo 15 mennessä.

Huoneistotyypit

Huoneistot ovat tilavia ja sisustukseltaan viihtyisiä.

Standard Studio -huoneisto, parveke

Standard Studio on mukava yksiö, jossa asuu jopa kolme henkilöä. Kaksi laadukasta yhden hengen vuodetta sekä vuodesohva takaavat maistuvat unet. Mukavissa Standard studio-huoneistoissa on oleskelualue laajakuva-television kera ja kahden henkilön ruokapöytä, minkä ympärillä ruokailee lisäpalleilla neljäkin henkilöä.

Huoneistoista löytyy kaikki kodinomaisen asumisen edellytykset. Hyvin varusteltu keittiö takaa mainiot puitteet kokkailulle eikä illan rientoihinkaan tarvitse ryppyisellä paidalla lähteä silitysraudan- ja laudan ansiosta. Petivaatteet ja pyyhkeet ovat osa perusvarustusta ja nekin on valmiiksi aseteltuina Hiiden heimolaisten toimesta. Myös veloitukseton langaton internet kuuluu varusteluun. Lähtiessäsikään sinun ei tarvitse stressata, sillä loppusiivous sisältyy aina hintaan.

Kaksi vuodetta ja vuodesohva

Huoneistoon mahtuu mukavasti 1-3 henkilöä. Vuodesohvan strategiset mitat ovat 120x193cm, joten siinä yöpyy oikein leveästi yksi heimolainen.

29,5m

Standard Studio, parveke on mukava yksiö ja perinteiseen hotellihuoneeseen verrattuna tilaa huoneistossa riittää. Pasilan mittakaavassa Hiisi Homes Helsinki Pasilan Standard Studioissa on oiva mahdollisuus välttyä niin sanotulta “hotellikuolemalta”.

Keittiö

Täysin varustellusta keittiöstä löytyy välineet ja tarvikkeet kokkailuun kattiloista pannuihin. Astioita löytyy vähintäänkin jokaiselle asukkaalle. Lisäksi varusteluun kuuluu perus elin- ja käyttötarvikkeista leivinpaperi, kahvi, suodatinpussit, tee, talouspaperi, paistoöljy, pippuri ja suola. Tiskata voit käsipelillä tai hyödyntää astianpesukonetta.

Kylpyhuone

Jokaisessa huoneistossa on suihkulla varusteltu kylpyhuone, missä kelpaa suihkutella tai olla täysistunnolla. Vessapaperi, suihkusaippua sekä shampoo kuuluvat perusvarustukseen. Peilikaapista löydät kohtuullisen korvikkeen omalle hiustenkuivaajallesi. Pyykinpesukone kuivaustelineen kera mahdollistaa pyykkäämiseen kämpillä.

Huonepalvelu

Mukavasti varusteltu keittiö ja supermarkettien läheisyys mahdollistavat sisäisen Jyrki Sukulan irti pääsemisen, mutta aina ei jaksa tehdä itse ruokaa. Me emme huonepalvelua tarjoa, mutta Painuessasi Hiiteen sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tilata huonepalvelua lähiympäristön maistuvista ravintoloista suoraan huoneistoosi ruoankuljetuspalveluntarjoajien kautta. Tsekkaa ruoankuljetuskumppaneidemme tarjonta ja laita tilaus vetämään. Ilmoita osoitteeksi huoneistosi osoite ja kerros niin ruokalähetti löytää perille.

Wolt

Wolt on edistänyt etenkin helsinkiläisten ruokailumahdollisuuksia viime vuosien aikana oikein isolla kädellä. Woltissa mainioita poimintoja läheltä ja kaukaa. wolt.com/fi

pizza-online.fi

Pizza-online.fi:stä löytyy herkullinen valikoima pizzerioita. pizza-online.fi

Foodora

Foodora on Woltin ohella mullistanut kotiinkuljetusruokailua Helsingissä viime vuosien aikana ja rikastuttanut kotiin tilattavien makujen tarjontaa. foodora.fi

Pysäköinti

Ympäristössämme on runsaasti kadunvarsipaikkoja, mitä voit hyödyntää saatavuuden mukaan. Pääsääntöisesti kadunvarsipysäköinti veloituksetta klo 21 jälkeen yöaikaan sekä sunnuntaisin. Päivä- ja ilta-aikaan pysäköinti maksaa 2€/tunti. Tarkista liikennemerkit.

 

Sijainti

Kaupungin herkullisimmat ravintolat, upeat shoppailumahdollisuudet ja häikäisevät liikenneyhteydet ympärilläsi.

Hiisi Homes Helsinki Pasilaan on helppo saapua omalla autolla, mutta vielä helpompi julkisilla kulkuvälineillä. Ilmalan ja Pasilan juna-asemat ovat molemmat kiven heiton päässä. Kaikilta valtaväyliltä Turun moottoritiesta Itäväylään pääsee mukavasti laskettelmaan meille ja meiltä. Bussit ja ratikat kruunaavat yhteydet eri ilmansuuntiin.

Rauhallinen sijainti Länsi-Pasilassa media- ja uutistalojen naapurissa. Naapurustossa paljon uusia asuinkortteleita.

 • 650 m Hartwall Arena
 • 800 m Ilmalan juna-asema
 • 1 km Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus
 • 1,1 km Pasilan juna-asema
 • 1,2 km Messukeskus

Ilmalan juna-asema

 • Meidän kotijuna-asemamme
 • 5 minuutin kävely, 500 metrin päässä

Pasilan juna-asema

 • 10 minuutin kävelymatka, 1 kilometrin päässä
 • Lipun hinta noin 2-3€, matkustusalue Helsinki, tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Helsinki-Vantaan lentokenttä

 • 35 minuuttia bussilla lentoasemalle
 • Bussit 615, 617 ja 632 Sörnäisten metroaseman bussipysäkiltä
 • Lipun hinta noin 4-6€, matkustusalue Seutulippu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen), tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Hartwall Arena ja Messukeskus

 • 7 minuuttia bussilla Pasilaan ja Messukeskukseen
 • Bussit 50, 58, 59 ja 551 Tynnyrintekijänkadulta
 • Lipun hinta noin 2-3€, matkustusalue Helsinki, tarkat hinnat hsl.fi/liput-ja-hinnat

Tarkista reaaliaikaiset reittiohjeet sekä aikatulut reittiopas.fi.

Lähistöllä kattavat palvelut ja aktiviteetit

Lähistöllä sijaitsee kaikki tarvittavat palvelut ja aktiviteetit. Rauhoittumiseen sopii erinomaisesti läheinen Helsingin keskuspuisto sekä Töölönlahti. Junalla karautat minuuteissa keskustaa, mistä löydät kaikki mahdolliset ostos- ja ravintolamahdollisuudet.

Ostokset

 • K-Market Rahakamarinkatu 200m

Ravintolat ja pubit

 • Kahvi-Kamari 200m
 • Ravintola Windsor 700m
 • Ravintola Sevilla 700m
 • Dylan Böle 700m

Aktiviteetit

 • Merimaailma Sea Life Helsinki 1,9km
 • Linnanmäki  2km
 • Talvipuutarha 2,1km

Muut

 • Hartwall Arena 650m
 • Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Pasilan toimipiste 1km
 • Messukeskus  1,2km
 • Helsingin Jäähalli 1,6km
 • Telia 5G Areena 1,7km
 • Helsingin Olympiastadion 1,9km

Asukassäännöt ja käytännön asiat

Vastaanottamalla saapumistiedot asukas hyväksyy asukassäännöt.

Maksutavat- ja käytännöt. Majoituksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla sekä verkkopankilla. Yrityksille laskutus mahdollinen etukäteen sovittuna.

Peruutus- ja muutosehdot. Jos valitset vuokrausvaiheessa joustavan-hinnan (Flex) voit tehdä muutoksia tai perua varauksen kuluitta 7 päivää ennen saapumista. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 100% varauksen arvosta. Jos valitset superjoustavan hinnan, voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi kuluitta 48 tuntia ennen saapumista. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 100% varauksen arvosta.

Jos taasen valitset ei hyvitettävän tarjoushinnan (Non refundable) ei varaukseen voi tehdä muutoksia eikä sitä voi perua kuluitta. Myöhäisen peruutuksen tai muutoksen sattuessa pidätämme oikeuden veloittaa 100% varauksen arvosta. Yli kuukauden mittaisissa varauksissa irtisanomisaika 7 päivää.

Loppusiivous sisältyy hintaan. Mikäli huoneiston siivoamiseen kuluu normaalia pidempi aika huoneiston poikkeuksellisen epäsiisteyden vuoksi veloitamme lisäsiivousmaksun aina 300 euroon asti.

Lähtö klo 11:00 mennessä lähtöpäivänä. Mikäli asukkaan kanssa ei ole sovittu toisin, niin jokaiselta alkavalta tunnilta 11:00 jälkeen veloitamme 10 euroa.

Lisäasukeista kuten kavereista tai lemmikeistä on sovittava erikseen ja lisäasukeista veloitamme 10€/kuono/yö tai sopimuksen mukaan.

Hiisi Homesin asunnot ovat savuttomia. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla tai rakennuksen sisäpuolella, on ehdottomasti kielletty. Näiden tupakointirajoitusten laiminlyönnistä veloitamme 300 euron lisämaksun. Palohälytyksen aiheutuessa asukkaan huolimattomuuden vuoksi pidätämme oikeuden laskuttaa palokunnan paikalle saapumisesta aiheutuvat kulut.

Liiketoiminnan harjoittaminen tai taloyhtiön järjestyssääntöjen vastainen naapureita häiritsevä käyttäytyminen ei ole sallittua. Hiljaisuuden tulee vallita 22:00 – 07:00 välisenä aikana.

Asukas on velvollinen korvaamaan asunnolle tai kiinteistölle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Pyydämme olemaan meihin yhteydessä heti saapumisen yhteydessä, mikäli asunnosta löytyy rikkoutuneita kalusteita tai varusteita.

Hiisi Homes pidättää oikeuden varauksen keskeyttämiseen, mikäli asukas rikkoo asukassääntöjä toistuvasti tai vakavasti. Varausmaksua ei palauteta.