Heimomarkkinoija – Markkinoinnin harjoittelu

Arvoisa opiskelija.
LIITY HIIDEN HEIMOON!

Hiisi Homes Logo

Haemme heimomarkkinoijaa harjoitteluun.

HEIMOMARKKINOIJA – MARKKINOINNIN HARJOITTELU

Sinä: Toivomme, että innostut uusista asioista ja olet tekijätyyppiä. Tartut toimeen ja saat asiat tehtyä. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja näet tärkeän roolisi osana kokonaisuutta. Kiinnostus markkinoinnin eri tehtäviä kohtaan sekä asenne ratkaisevat. Tekstin tuottaminen sekä valokuvaaminen puhelimella sujuvat sinulta luonnollisesti. Englantia on hyvä osata ja venäjän kielen taidosta iso plussa.

Työaika: Kokoaikainen toiveidesi mukaan. Työajoissa olemme hyvin joustavia. Harjoittelun kesto 2-6 kuukautta.

Työtehtävät: Sisällöntuotanto, asukaspalvelu sekä läsnäolo Hiisi Homesin sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin lisäksi muut markkinoinnin tehtävät räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi nettisivujen sisällöntuotantoa, uuden matkailuportaalin nettisivun rakentamista, valokuvausta, graafista suunnittelua, verkkomarkkinointia tai sissimarkkinointia. Harjoittelun alkaessa tammi- tai helmikuussa pääset myös osallistumaan keväällä alkavaan järjestelmälliseen brändityöhön.

Palkkaus: Esitä toiveesi työhakemuksen yhteydessä.

Työpaikka: Hiisi Homes Helsinki Haaga Pohjois-Haagan juna-aseman kupeessa tai vaihtoehtoisesti Hiisi Homes Helsinki Sörnäinen Suvilahdenkadulla. Sisällöntuotantoa kaikissa Hiisi Homesin kohteissa.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä eri tehtäviin. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet. Lähitulevaisuuden mahdollisuutena työllistyminen osa- tai kokoaikaisesti.

Hae nyt!
#painuhiiteen-tuotepalkinto hakijalle, joka toimittaa hakemuksensa luovasti somen välityksellä. Perinteiset hakemukset sähköpostilla.
Kysymyksissä auttaa Puupää – yrittäjä Markus Veikkolainen 040 670 8556 / markus@hiisihomes.fi.

Hiisi Homes
Kalustetut asunnot – Huoneistohotellit – Palveleva itsepalveluasuminen
www.hiisihomes.fi / www.facebook.com/hiisihomes / www.instagram.com/hiisihomes