Haemme asukaspalvelijoita pääkaupunkiseudulle (KAIKKI PAIKAT TÄYTETTY 6.2.2019)

ASUKASPALVELIJA

Sinä: Toivomme, että pidät ihmisten kanssa kommunikoimisesta, auttamisesta ja olet tekijätyyppiä. Tartut toimeen ja saat asiat tehtyä. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja näet tärkeän roolisi osana kokonaisuutta. Haluat olla mukana varmistamassa jouhevan asukaspalvelukokemuksen asukkaillemme ja teet samalla myyntiä ottamalla kauppaa sisään. Englantia on hyvä osata ja venäjän kielen taidosta iso plussa.

Työaika: 5 – 20 h/vko, sopii hyvin esim. opiskelujen oheen.
Työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti klo 08 – 22 välille maanantaista sunnuntaihin. Työajoissa olemme hyvin joustavia.

Työtehtävät: asukaspalvelua pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse, mutta välilä saat ilon nähdäkin asukasheimolaisia, varausten ja maksujen käsittelyä, satunnaisia avainten toimituksia sekä myyntitehtäviä oman mielenkiinnon mukaisesti. Tilanteen vaatiessa et pelkää hypätä kentälle puljaamaan ja varmistamaan, että asukkaillemme on tarjota siisti mukava huoneisto.

Palkkaus: 12€/h sekä MaRa TES lisät

Työpaikka: Hiisi Homes Helsinki Haaga Pohjois-Haagan juna-aseman kupeessa. Tarvittaessa töitä kaikissa Hiisi Homesin kohteissa.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä eri tehtäviin. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet. Lähitulevaisuuden mahdollisuutena alkaa tekemään ja kehittämään Hiisi Homesin yritysmyyntiä.

Hae nyt!
niklas@hiisihomes.fi
Kysymyksissä auttaa Puupää – yrittäjä Niklas Eriksson 040 649 3303.