Liity Hiiden Heimoon!

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun yrityksen kasvaessa.

Haemme nyt puljaajia ja asukaspalvelijoita, lisätietoja alla!

Hiiden Heimo / Puljaajat / Tiimi on Hiisi Homes & Hotelsilla ykkönen.
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Meillä tärkeintä on, että Hiiden Heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä. Tekemisen tulee edistää asukkaiden viihtyvyyttä ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan odotamme, että tiimiläiset kantavat vastuun omasta tekemisestään. Tukea tehtäviin saa aina tiimiläisiltä.

Jokainen meistä on sisimmissään puljaaja. Roolista ja vastuualueista riippumatta jokainen pääsee puljaamaan enemmän ja vähemmän. Meillä tekemistä ei voi pelätä vaan tartumme innolla haasteisiin niin kentällä kohteissamme kuin toimistossakin. Paikkaamme tarpeen mukaan toinen toistamme.

Meillä urapolun voi aloittaa jopa ilman työkokemusta tai valmistuessasi vaikka lähihoitajaksi, vastaanottovirkailijaksi, siistijäksi, restonomiksi, tradenomiksi, kauppatieteiden maisteriksi tai sitten olet työelämän koulima tekijä. Meillä koulutustausta tai tietyn alan työkokemus ei ole tarkoin määritelty kriteeri Hiiden Heimoon liittymiselle vaan asenne ratkaisee.

Meillä urapolku voi olla moninainen ja alla esimerkki urapolusta aivan työuran alusta alkaen.

  1. Puljaaja
  2. Junior heimopäällikkö
  3. Heimopäällikkö

Tekemistä ja eri rooleja meillä yhdistää itsenäinen työskentely, vastuunkanto ja jouhevan asukaspalveluprosessin varmistaminen. Jokainen heimolainen on tärkeä lenkki tässä asukkaan polun varrella.

Haemme puljaajia ja asukaspalvelijoita pääkaupunkiseudulle

PULJAAJA* (siistijä, tekijä & elämysten toteuttaja)

Sinä: Toivomme, että siisteys on intohimosi ja olet tekijätyyppiä. Tartut toimeen ja saat asiat tehtyä. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja näet tärkeän roolisi osana kokonaisuutta. Haluat olla mukana toteuttamassa elämyksellistä asumista asukkaillemme. Venäjän kielen taidosta iso plussa.

Työaika: 5 – 20 h/vko, sopii hyvin esim. opiskelujen oheen.
Työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti klo 11 – 15 välille maanantaista lauantaihin; pääosa siistimisistä osuu klo 11-15 väliselle ajalle sisäänkirjautumisen ollessa klo 15 alkaen ja uloskirjautumisen klo 11 mennessä. Osa-aikaisilla, joilla työtunnit keskimäärin 5 tuntia viikossa työt voivat ajoittua ainoastaan illoille ja viikonloppuihin näin halutessa. Työajoissa olemme hyvin joustavia, kunhan saamme asukkaillemme asunnot tarjottua priimakunnossa ajallaan.

Työtehtävät: siistimistä, asuntojen kunnon ylläpitoa, elämysten toteuttamista asukkaille sekä asukaspalvelua.

Palkkaus: 12€/h sekä MaRa TES lisät

Työpaikka: Hiisi Homes & Hotelsin pääkaupunkiseudun kohteet Vantaan Pakkalassa, Espoon Keskuksessa sekä uudessa pian avautuvassa kohteessa Luoteis-Helsingissä. Oma auto plussaa, koska välillä liikkumista kohteiden välillä työpäivän aikana. Tarvittaessa töitä kaikissa Hiisi Homes & Hotelsin kohteissa.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä eri tehtäviin. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet.

ASUKASPALVELIJA

Sinä: Toivomme, että pidät ihmisten kanssa kommunikoimisesta, auttamisesta ja olet tekijätyyppiä. Tartut toimeen ja saat asiat tehtyä. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja näet tärkeän roolisi osana kokonaisuutta. Haluat olla mukana varmistamassa jouhevan asukaspalvelukokemuksen asukkaillemme ja teet samalla myyntiä ottamalla kauppaa sisään. Englantia on hyvä osata ja venäjän kielen taidosta iso plussa.

Työaika: 5 – 20 h/vko, sopii hyvin esim. opiskelujen oheen.
Työtehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti klo 08 – 22 välille maanantaista sunnuntaihin. Työajoissa olemme hyvin joustavia.

Työtehtävät: asukaspalvelua pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse, mutta välilä saat ilon nähdäkin asukasheimolaisia, varausten ja maksujen käsittelyä, satunnaisia avainten toimituksia sekä myyntitehtäviä oman mielenkiinnon mukaisesti. Tilanteen vaatiessa et pelkää hypätä kentälle puljaamaan ja varmistamaan, että asukkaillemme on tarjota siisti mukava huoneisto.

Palkkaus: 12€/h sekä MaRa TES lisät

Työpaikka: Hiisi Homes Helsinki Haaga Pohjois-Haagan juna-aseman kupeessa. Tarvittaessa töitä kaikissa Hiisi Homesin kohteissa.

Tulevaisuuden näkymät: Yrittäjähenkinen ura mahdollisuutena. Kovasti kasvava yritys tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa oman työnkuvan kehittämiseen sekä etenemisen yrityksen sisällä eri tehtäviin. Oman sitoutumisen ja työpanoksen myötä rajattomat mahdollisuudet. Lähitulevaisuuden mahdollisuutena alkaa tekemään ja kehittämään Hiisi Homesin yritysmyyntiä.Vapaat

Hae nyt!
niklas@hiisihomes.fi
Kysymyksissä auttaa Puupää – yrittäjä Niklas Eriksson 040 649 3303.

Mikä ihmeen puljaaja?

*Puljaaja = Hiiden Heimolainen, tiimiläinen, elämysvastaava, siistijä
Puljata = siistiä asunto edellisen asukkaan jäljiltä seuraavaa asukasta varten priimakuntoon ja toteuttaa elämyksiä ja yllätyksiä asukkaillemme
Puljaus = perussiistiminen edellisen asukkaan jälkeen seuraavaa asukasta ajatellen sekä elämysten ja yllätysten toteuttaminen asukkaillemme