Liity Hiiden Heimoon!

Tältä sivulta löydät Hiisi Homesin avoimet työpaikat. Kasvavassa perheyrityksessämme on tasaisin väliajoin tarvetta tekijöille. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun yrityksen kasvaessa.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Turkuun, lisätietoja alla!

Kesätyöntekijöitä Turkuun – Tutustu työelämään ja tienaa!

Hiisi Homesin kalustetut asunnot rantautuvat Aurajoen läheisyyteen kesäkuussa 2019. Toivotamme 1-5 nuorta tervetulleeksi liittymään Hiiden Heimoon ja auttamaan uusien asuntojen kalustamisessa ja sisustamisessa. Yhdessä meidän olisi tarkoitus sisustaa ja kalustaa 43 huoneistoa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet turkulainen nuori, joka on syntynyt vuosina 2001–2004. Omaat reippaan asenteen ja haluat päästä tekemään töitä. Työ sisältää käytännössä kalusteiden ja sisustustarvikkeiden viemistä huoneistoihin, kalusteiden kokoamista, kiinnitystä ja asentamista. Sisustusta ja kalustamista seuraa huoneistojen siistiminen ensimmäisiä asukkaita varten asumiskuntoon.

Työaika: 3.-14.6.2019, 30h/vko.
Työn sijainti: Fleminginkatu 5, 20100 Turku.
Haemme yhdessä kesätyöseteliä Turun kaupungilta.

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai somen välityksellä.

Markus Veikkolainen
Puupää – Yrittäjä
0406708556
markus@hiisihomes.fi

Työskentely Hiiden Heimossa ja Hiisi Homes työpaikkana

Hiiden Heimo / Puljaajat / Tiimi on Hiisi Homes & Hotelsilla ykkönen.
Tiimillä ollessa asiat hyvin heijastuu se myös asukkaisiimme.
Tyytyväinen tiimi, tyytyväiset asukkaat.

Tekemisessä korostuu itsenäisyys, vastuunkanto ja joustavuus. Meillä tärkeintä on, että Hiiden Heimolaisilla on hyvät puitteet tehdä töitä. Tekemisen tulee edistää asukkaiden viihtyvyyttä ja tekeminen on joustavaa, sillä odotusarvolla, että asukkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua ja parhaan mahdollisen asumiskokemuksen.
Tekijöillä on valtuutus tehdä asioita parhaaksi näkemällään tavalla sekä kehittää toimintaa päivä päivältä paremmaksi. Meillä ei harrasteta mikromanageerausta vaan odotamme, että tiimiläiset kantavat vastuun omasta tekemisestään. Tukea tehtäviin saa aina tiimiläisiltä.

Jokainen meistä on sisimmissään puljaaja. Roolista ja vastuualueista riippumatta jokainen pääsee puljaamaan enemmän ja vähemmän. Meillä tekemistä ei voi pelätä vaan tartumme innolla haasteisiin niin kentällä kohteissamme kuin toimistossakin. Paikkaamme tarpeen mukaan toinen toistamme.

Meillä urapolun voi aloittaa jopa ilman työkokemusta tai valmistuessasi vaikka lähihoitajaksi, vastaanottovirkailijaksi, siistijäksi, restonomiksi, tradenomiksi, kauppatieteiden maisteriksi tai sitten olet työelämän koulima tekijä. Meillä koulutustausta tai tietyn alan työkokemus ei ole tarkoin määritelty kriteeri Hiiden Heimoon liittymiselle vaan asenne ratkaisee.

Meillä urapolku voi olla moninainen ja alla esimerkki urapolusta aivan työuran alusta alkaen.

  1. Puljaaja
  2. Junior heimopäällikkö
  3. Heimopäällikkö / asukaspalveluheimopäällikkö / myyntiheimopäällikkö / alueheimopäällikkö

Tekemistä ja eri rooleja meillä yhdistää itsenäinen työskentely, vastuunkanto ja jouhevan asukaspalveluprosessin varmistaminen. Jokainen heimolainen on tärkeä lenkki tässä asukkaan polun varrella.

Mikä ihmeen puljaaja?

*Puljaaja = Hiiden Heimolainen, tiimiläinen, elämysvastaava, siistijä
Puljata = siistiä asunto edellisen asukkaan jäljiltä seuraavaa asukasta varten priimakuntoon ja toteuttaa elämyksiä ja yllätyksiä asukkaillemme
Puljaus = perussiistiminen edellisen asukkaan jälkeen seuraavaa asukasta ajatellen sekä elämysten ja yllätysten toteuttaminen asukkaillemme