Hiisi Homes avasi tulevaisuuden huoneistohotellin Helsingissä

Lehdistötiedote 19.11.2018

Hiisi Homes laajeni maakunnista pääkaupunkiin Helsinkiin ryminällä ja toi mukanaan uusia metkuja. Ensimmäisenä Suomen hotelleista tai muista majoitusliikkeestä Hiisi Homes Helsinki Haaga -huoneistohotellissa oman huoneiston oven voi avata mobiililaitteella. Hurjassa kasvussa olevan perheyrityksen puupäät eli yrittäjät appiukko Ari ja vävypojat Markus ja Niklas haluavat olla mukana muuttamassa asumista poissa kotoa kodikkaampaan suuntaan. Töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja puupäät toivottavatkin kaikki majoitusta tai tilapäisasuntoa tarvitsevat tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Syys-lokakuun taitteessa avattu Hiisi Homes Helsinki Haaga -huoneistohotelli sijaitse Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä. Hiisi Homes antoi uuden elämän ja tarkoituksen vanhemmalle toimistokiinteistölle, sillä huoneistohotellin tilat on kunnostettu entiseen toimistotaloon, missä toimistoista on tehty 24 huoneistoa. Kaikki huoneistot ovat käytännössä uutta vastaavia yksiöitä, missä on tyylikäs kylpyhuone sekä astianpesukoneella varustettu keittiö. Huoneistot ovat sisustettu pohjoismaisen kodikkaasti ja varustelutaso on hyvä. Hiisi Homes Helsinki Haagasta on erinomaiset julkiset yhteydet junalla lentokentän, Pasilan ja Helsingin keskustan suuntiin. Omalla autolla liikkuville autopaikkoja löytyy huoneistohotellin omasta autohallista. Talosauna lämpiää kolme kertaa viikossa iltaisin. Hiisi Homes Helsinki Haagan yksiöissä asuu mukavasti yhdestä neljään henkilöä. Kunnon sänkyjä huoneistoissa on yhdestä kolmeen ja jokaisesta huoneistosta löytyy lisäksi 120cm leveäksi vuoteeksi mukautuva vuodesohva. Pidempiaikaisille asukeille on saatavilla pyykinpesukoneellisia huoneistoja.

Langaton netti, kahvi, tee, ketsuppi, sinappi sekä pippuri ja suola kuuluvat aina perusvarustukseen kaikissa Hiisi Homesin kohteissa. Hotellin tapaan liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät niin’ikään aina hintaan. Välisiivouksia ei Hiisi Homesilla harrasteta, mikä auttaa varmistamaan, että asuminen on majoittujalle kustannustehokasta. Yrittäjä puupää Eriksson kertookin, että mitä pidempään asukas majoittuu sitä edullisemmaksi asuminen tulee. Parin yön majoituspätkissä yöhinta asettuu pääsääntöisesti sadan euron molemmin puolin ja kuukausien majoituspätkistä puhuttaessa hinta asettuu lähemmäs 50€ yötä kohden. Hinnat kelluvat hotellien tapaan kysyntään ja ajankohtaan perustuen.

Hiisi Homesin tavoitteena on olla Pohjoismaiden palvelevin itsepalvelumajoitustoimija. Hiisi Homesilla ei tarvitse jonottaa vastaanotossa tai harrastaa kiusallista small talkia. Sen sijaan asukkaat voivat tulla ja mennä omaan rauhalliseen tahtiinsa ja kulku omaan huoneistoon tapahtuu mobiiliavaimella. NFC-tekniikkaan tukeutuva ovenavaus tapahtuu mobiilisovelluksella. Yrittäjä puupää Veikkolainen toteaa, että teknologiaa tullaan ehdottomasti hyödyntämään helpottaaksemme ensisijaisesti tiimimme eli Hiiden Heimon työskentelyä. Teknologia mahdollistaa ajan käyttämisen oleellisiin asioihin ja vaikka meillä ei ole paikan päällä olevaa asukaspalvelua ympäri vuorokauden tavoittaa Hiiden Heimon helposti puhelimitse tai sähköpostilla. Chatti, Whatsapp ja muut nykypäivän viestintämuodot ovat seuraavana listalla ja viestintätapoja kehitetään asukkaiden toiveiden pohjalta. Tottakai teknologiaa hyödyntämällä pyrimme samalla kehittämään asukaskokemustamme ja helpottamaan elämyksien toteuttamista asukkaillemme.

Hiisi Homes & Hotels on kasvava perhemajoitusyritys, mikä toimii jo 7 paikkakunnalla. Hiisi Homes & Hotels tarjoaa kodinomaista asumista kalustetuissa asunnoissa ja palvelevissa itsepalveluhotelleissa aina yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Majoitusyksikköjä Etelä-Suomessa on tällä hetkellä lähemmäs 70 ja tavoittena on vähintäänkin tuplata määrä kesään 2019 mennessä.

Kuvia voit ladata tästä linkistä.

Lisätietoja:
Puupää-yrittäjät Markus & Niklas
Niklas Eriksson, 040 649 3303, niklas@hiisihomes.fi
Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes
#painuhiiteen

Riihimäki matkailukohteena kansainvälistyy ja majoitustarjonta rikastuu

Lehdistötiedote 15.8.2018

Riihimäki matkailukohteena kansainvälistyy ja majoitustarjonta rikastuu

Alle vuosi sitten syksyllä Vihdin Nummelassa toimintansa aloittanut Hiisi Homes & Hotels lisäsi tarjontaansa kalustettujen asuntojen osalta Riihimäen keskustassa kuudella petipaikalla. Riihimäen lisäksi Hiisi Homes & Hotelsin kohteissa voi majoittua jo seitsemällä paikkakunnalla Riihimäki mukaan lukien.

Kovassa kasvussa vuoden 2018 ensimmäisen puoliskon aikana ollut asuntoja sekä itsepalveluhotellipalveluja tarjoava suomalainen perheyritys haluaa palvella niin työn perässä matkaavia kuin vapaa-ajan matkaajiakin aina yhdestä yöstä useamman kuukauden majoitustarpeisiin. Hiisi Homes & Hotelsin yrittäjinä toimii kolme palavan intohimon yrittäjyyteen omaavaa puupäätä Niklas Eriksson, Ari Lapveteläinen sekä Markus Veikkolainen. Puupäät ovat iloisia, että tiimissä on jo kaksi paikallista huippu tekijää myös Riihimäeltä. Tanja Eriksson toimii Hiisi Homes Riihimäen heimopäällikkönä ja Erika Meronen vastaa kohteiden siisteyden lisäksi muun muassa Hiisi Homes & Hotelsin visuaalisesta ilmeestä. Hiisi Homes & Hotelsin tiimiä kutsutaan teemaan sopivasti Hiiden heimoksi ja kohdevastaavia heimopäälliköiksi.

Hiisi Homes tekee Riihimäestä entistä kansainvälisemmän kohteen matkailijoiden silmissä. Hiisi Homes on Riihimäen ensimmäinen majoitusliike, minkä voi varata kaikista maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista sekä majoitushakupalveluista kuten Hotels.com, booking.com, Airbnb sekä Trivago. Puupää Eriksson kertoo, että Hiisi Homes haluaa olla mukana luomassa Riihimäestä destinaatiota, joka matkaajien on helppo löytää ympäri maailman. Toistaiseksi riihimäkeläisiä majoitusliikkeitä ei ole voinut varata kaikista näistä maailmanlaajuisista palveluista, mikä tarkoittaa, että majoitusta etsivät henkilöt ovat usein päätyneet naapurikuntiin- tai kaupunkeihin kuten Hämeenlinnaan. Majoittuvien vieraiden lisääntyminen Riihimäellä tarkoittaa myös välillisesti lisää tuloja muille Riihimäen yrityksille, koska Hiisi Homes & Hotelsin asukkaat tulevat varmasti käyttämään muun muassa ravintoloiden sekä vähittäiskauppojen palveluita.

Paikallisuus on sydämen asia Hiisi Homes & Hotelsille, mikä näkyy jo nimessäkin. Hiisi Homes & Hotelsin on lähtöisin Hiidenveden ääreltä. Hiisi Homes & Hotels haluaa tuoda paikallisuutta esille tarinoiden avulla koko palveluelämyksen aikana niin verkossa kuin paikan päällä asunnossakin, ja samalla luoda maanläheistä mielikuvaa Riihimäestä. Hiisi Homes Riihimäen kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.

Hiisi Homes & Hotelsilla on Etelä-Suomessa 22 asuntoa sekä 11 huoneen itsepalveluhotelli Vihdin Nummelan keskustassa. Hiisi Homes & Hotelsin tavoitteena on vähintään tuplata kapasiteetti tämän vuoden loppuun mennessä.

Puupäät toivottavat kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Lisätiedot: Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi

Hiisi Homes Riihimäki
Oikokatu 19, Riihimäki
www.hiisihomes.fi / www.facebook.com/hiisihomes / www.instagram.com/hiisihomes

Lohja matkailukohteena kansainvälistyy Hiisi Homesin tulon myötä

Lehdistötiedote 15.8.2018

Lohja matkailukohteena kansainvälistyy Hiisi Homesin tulon myötä

Alle vuosi sitten syksyllä Vihdin Nummelassa toimintansa aloittanut Hiisi Homes & Hotels on lisännyt tarjontaansa kalustettujen asuntojen osalta Lohjan keskustassa kahdeksalla petipaikalla kesän aikana. Lohja nousee Hiisi Homes -brändiperheen yhdeksi suurimmista kohteista 12 petipaikallaan ja majoittua voi jo seitsemällä paikkakunnalla Lohja mukaan lukien.

Kovassa kasvussa vuoden 2018 ensimmäisen puoliskon aikana ollut asuntoja sekä itsepalveluhotellipalveluja tarjoava suomalainen perheyritys haluaa palvella niin työn perässä matkaavia kuin vapaa-ajan matkaajiakin aina yhdestä yöstä useamman kuukauden majoitustarpeisiin. Hiisi Homes & Hotelsin yrittäjinä toimii kolme palavan intohimon yrittäjyyteen omaavaa puupäätä Niklas Eriksson, Ari Lapveteläinen sekä Markus Veikkolainen. Hiisi Homes & Hotelsilla on Etelä-Suomessa jo 22 asuntoa sekä 11 huoneen itsepalveluhotelli Vihdin Nummelan keskustassa. Hiisi Homes & Hotelsin tavoitteena on vähintään tuplata kapasiteetti tämän vuoden loppuun mennessä. Jatkuva kasvu tarkoittaa myös rekrytointitarpeita ja kasvuyritys etsiikin parhaillaan osa-aikaista tekijää vahvistaman tiimiä, eli Hiiden heimoa, vastaamaan Länsi-Uudenmaan alueen kohteista.

Hiisi Homes tekee Lohjasta entistä kansainvälisemmän kohteen matkailijoiden silmissä. Hiisi Homes on Lohjan ensimmäinen majoitusliike, minkä voi varata kaikista maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista sekä majoitushakupalveluista kuten Hotels.com, booking.com, Airbnb sekä Trivago. Puupää Eriksson kertoo, että Hiisi Homes haluaa olla mukana luomassa Lohjasta destinaatiota, joka matkaajien on helppo löytää ympäri maailman. Toistaiseksi lohjalaisia majoitusliikkeitä ei ole voinut varata kaikista näistä maailmanlaajuisista palveluista, mikä tarkoittaa, että majoitusta etsivät henkilöt ovat usein päätyneet naapurikuntiin- tai kaupunkeihin kuten Vihtiin. Majoittuvien vieraiden lisääntyminen Lohjalla tarkoittaa myös välillisesti lisää tuloja muille Lohjan yrityksille, koska Hiisi Homes & Hotelsin asukkat tulevat varmasti käyttämään muun muassa ravintoloiden sekä vähittäiskauppojen palveluita.

Paikallisuus on sydämen asia Hiisi Homes & Hotelsille, mikä näkyy jo nimessäkin. Hiisi Homes & Hotels haluaa tuoda paikallisuutta esille tarinoiden avulla koko palveluelämyksen aikana niin verkossa kuin paikan päällä asunnossakin, ja samalla luoda maanläheistä mielikuvaa Lohjasta.

Hiisi Homes Lohjan kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.

Puupäät toivottavat kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Lisätiedot: Markus Veikkolainen, 040 670 8556, markus@hiisihomes.fi

Hiisi Homes Lohja
Pellervonkatu 1, Lohja
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes

Hiisi Homes laajensi pääkaupunkiseudulla Vantaalle

Lehdistötiedote 2.5.2018

Hiisi Homes laajensi pääkaupunkiseudulla Vantaalle

Hiisi Homes kasvatti kalustettujen asuntojen tarjontaansa avaamalla uuden kohteen Hiisi Homes Sauna Airportin Vantaan Pakkalaan Kauppakeskus Jumbon läheisyyteen. Vasta hiljattain Espoossa avannut Hiisi Homes tähtää valikoiman kasvattamiseen koko pääkaupunkiseudulla sekä reunuskunnissa- ja kaupungeissa vuoden 2018 aikana. Hiisi Homesin perheyrittäjät, tai puupäät kuten he itse itseään tituleeraavat, toivottavat kaikki kodinomaista majoitusta tarvitsevat tervetulleeksi painumaan Hiiteen majoittumaan.

Vantaan Hiisi Homes Sauna Airport palvelee kodinomaisena majoitusvaihtoehtona lentokentän läheisyydessä niin kansainvälisiä matkaajia kuin suomalaisa perheitä tai työn perässä matkaavia. Hiisi Homes Sauna Airport erottautuu Vantaan muusta majoitustarjonnasta brändäämällä kalustetut asunnot saunateeman mukaisesti. Jokaisessa asunnossa on siis luonnollisesti oma sauna, missä kelpaa nauttia löylyistä. Kangaspefletti, saunatuoksut sekä ohjeet saunomiseen tukevat saunan ympärille rakennettua elämystä niin kokeneille saunojille kuin ensikertalaisillekin.

Sijainti on mitä mainioin Helsinki-Vantaan lentokentän, Kauppakeskus Jumbon, Viihdekeskus Flamingon sekä valtateiden välittömässä läheisyydessä. Hiisi Homes Sauna Airport on oiva tukikohta asumiseen pääkaupunkiseudulla, shoppailumatkalla tai lomamatkan yhteydessä. Jopa viisi kunnollista sänkyä sekä vuodesohva takaavat, että isommallekin perheelle on perinteistä hotellihuonetta huomattavasti enemmän tilaa. Omassa keittiössä on mukava kokkailla koko porukalle.

Hiisi Homes Sauna Airportin kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-5 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä oma parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet saunaa unohtamatta. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.
Puupäät Ari, Markus ja Niklas sekä Hiiden Heimo toivottavat kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tai tilapäisasuntoa tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi.

Vihtiläinen majoitusyritys Hiisi Homes & Hotels avaa uuden majoitusliikkeen Kirkkonummella

Lehdistötiedote 27.3.2018

Vapaa julkaistavaksi: heti

Vihtiläinen majoitusyritys Hiisi Homes & Hotels avaa uuden majoitusliikkeen Kirkkonummella

Syksyllä Vihdin Nummelassa toimintansa aloittanut Hiisi Homes & Hotels avaa tällä viikolla uuden majoitusliikkeen Kirkkonummen keskustaan. Uusi kohde on osa Hiisi Homes -brändiperhettä ja majoittua voi jo neljällä paikkakunnalla Kirkkonummi mukaan lukien. Kovaan kasvuun tähtäävä kalustettuja asuntoja sekä hotellipalveluja tarjoava suomalainen perheyritys haluaa palvella niin työn perässä matkaavia kuin vapaa-ajan matkaajiakin aina yhdestä yöstä useamman kuukauden majoitustarpeisiin.

Kuten nimestäkin voi päätellä Hiisi Homesin tarina alkaa Hiidenvedeltä. Yrittäjä Niklas Erikssonin mukaan Kirkkonummen kohde huokuu erinomaisesti luonnonläheistä sielunmaisemaa Hiidenvedeltä. Sisustus on hyvin maanläheinen ja Hiisi Homesin brändiväreinä ovatkin luonnosta tutut tumman vihreä sekä beige. Nämä värit luovat Hiisi Homes Kirkkonummen värimaailman, mikä näkyy sisustuksessa. Tavoitteena on tuoda pala luontoa aina asuntoihin sisälle asti. Eriksson kertoo innoissaan, että kevään aikana asuntojen sisustusta on tarkoitus täydentää suoraan luonnosta tulevilla elementeillä, mutta tarkempi sisältö jääköön vielä arvoitukseksi.

Kirkkonummi on sijaintina erinomainen työmatkalaisille hyvien julkisten kulkuyhteyksien sekä autoteiden myötä. Hiisi Homes tekee aktiivista yhteistyötä maailman suurimpien verkkomatkatoimistojen kuten Hotels.comin, booking.comin sekä kiinalaisen Ctripin kanssa. Kumppanuuksien myötä Hiisi Homes on tekemässä Kirkkonummesta taas piirun verran kansainvälisempää destinaatiota. 

Hiisi Homes Kirkkonummen kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä oma parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.

Hiisi Homes Kirkkonummelta löytyy myös mainiot fasiliteetit pyykkäämiselle. Eriksson toivottaa kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätiedot:

Markus Veikkolainen, PR, 0443334374, markus@heleats.com

Niklas Eriksson, yrittäjä, 0505125226, niklas@hiisihomes.fi

Hiisi Homes Kirkkonummi
Topparoikka 1, 02400 Kirkkonummi
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes
www.instagram.com/hiisihomes

Jääkaruselli - Kuvaaja Janne Käpylehto

Jääkarusellia, hiihtoa, luistelua ja laskettelua hiihtolomalla!

Vihti on talvilomailijan unelmakohde. Vihdistä ja lähiseudulta löytyy runsaasti talviaktiviteetteja niin lasten kuin aikuistenkin makuun. Mikä parasta suurin osa aktiviteeteista on vielä maksuttomia. Me Hiisi Homes & Hotelsilla listasimme meidän tärpit hiihtolomaviikkoon Vihdistä sekä lähiympäristöstä. Vihtiin kannattaa suunnata kauempaakin ja lomaa voi venyttää jopa muutaman päivän mittaiseksi.

Hyödynnä hiihtolomatarjouksemme varaamalla huone tai huoneisto puhelimitse +358 50 5125 226 tai host@hiisihomes.fi alkaen 45€/yö/huone ja mainitse koodi HIIHTOLOMA varatessasi. Jutun alaosassa lisätietoja tarjouksesta. 

Jääkaruselli-festivaali 23.-24.2.3018

Maailman ensimmäinen jääkaruselli-festivaali ja MM-kilpailu Lohjan Aurlahdessa 23.-24.2.2018. Huikea talvitapahtuma, missä pääset kokemaan yli 10 pyörivää jääkarusellia ja upeita esiintyjiä. Tapahtuma-alueella on aktiviteetteja jokaiselle poroista saunomiseen hyvää ruokaa unohtamatta.

21km/25 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta
Osoite: Aurlahti, Lohja
Hinta: maksuton
www.icecarouselfestival.fi

Jääkaruselli - Kuvaaja Janne Käpylehto

Jääkaruselli – Kuvaaja Janne Käpylehto

Nummelanharjun hiihtokeskus

Perinteikäs lentokentän ympärille ulottuva Nummelanharjun hiihtokeskus on erinomaisessa kunnossa hiihtämistä ajatellen.

1,5km/3 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta
Osoite: Hiidenvedentie 30 , 03100 Nummela
Hinta: maksuton
www.nummelantarmo.fi/nummelanharjun-hiihtokeskus

Nummelan lentokentän retkiluistelurata

Luistele upeissa maisemissa lentokenttää ympäri. Nummelassa on useampia ulkojäitä, joihin voit tutustua alla olevasta linkistä.

1,5km/3 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta
Osoite: Lentokentäntie 5, 03100 Nummela
Hinta: maksuton
www.vihti.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/talviliikunta-alueet/luistelu

Vihti Ski Center

Vihdin legendaarinen laskettelukeskus on avoinna hiihtolomalla joka päivä. Kaikki rinteet ovat avoinna ja kahvio tarjoilee purtavaa päivän aikana. Vihti Ski Centerissä on myös runsaasti talviaktiviteetteja heille, jotka eivät halua rinteeseen. Vihti Ski Centerin WINTERPARKista löytyy tuubimäkiä, pulkkamäkiä ja pomppulinnaa.

8,5km/10 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta
Jussinrinne 1, (naviin Pyölintie 260), 03250 Ojakkala

Hinta: katso nettisivuilta lisätiedot
www.vihtiski.fi

Vihti Bowling -keilahalli Nummelassa

Vaihtelua talvisäiltä tuo Vihti Bowling -keilahalli Nummelassa. Keilauksen lisäksi voi nauttia virvokkeita tai pelata biljardia.

2,8km/7 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta
Osoite: Juuritie 2, 03100, Nummela
Hinta: katso lisätiedot nettisivuilta
www.vihtibowling.fi

Uimahallit

Vihdin uimahalli niin ikään harjulla sekä Virkistysuimala Neidonkeidas Lohjalla tuovat entisestään monipuolisuutta hiihtoloman aktiviteettitarjontaan.

Vihdin Uimahalli
1,5km/3 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta

Osoite: Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela
Hinta: katso lisätiedot nettisivuilta
www.vihti.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/uimahalli

Virkistysuimala Neidonkeidas
19km/20 minuutin ajomatka Hiisi Homes & Hotel Nummelasta

Osoite: Runokatu 1, 08100 Lohja
www.vihti.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/uimahalli

Hiihtolomatarjous Hiisi Homes & Hotel Nummelassa

Varaukset koodilla HIIHTOLOMA puhelimitse +358 50 5125 226 tai host@hiisihomes.fi.

 Kahden hengen huone, oma kylpyhuone
-1 yö 50€/yö
-2 yötä 1 huone 90€
-2 huonetta 90€/yö
-2 huonetta 2 yötä 150€

Saunallinen yksiö jopa neljälle, 2x140cm leveää vuodetta
-1 yö 90€/yö
-2 yötä 150€

Kaksio viidelle, 5 yhden hengen sänkyä
-1 yö 100€/yö
-2 yötä 160€

Tarjoushintojen voimassaolo:
Varaa ja matkusta: 19.2. – 25.2.2018
Tarjoushintaisia huoneita ja huoneistoja saatavilla niin kauan kunnes saatavuutta riittää.
Varaukset tulee tehdä suoraan puhelimella tai sähköpostilla.

Hiisi Homes & Hotel Nummela

Hiisi Hotel Nummela
Majatuvankuja 1, 03100 Nummela

Hiisi Homes Nummela
Avaintennouto Väinämöisentie 8, 03100 Nummela (asunnot 200m päässä)

www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes

Hiisi Homes avasi uuden majoitusliikkeen Espoon Keskukseen

Lehdistötiedote 14.2.2018

Hiisi Homes avasi uuden majoitusliikkeen Espoon Keskukseen

Syksyllä Vihdin Nummelassa toimintansa aloittanut Hiisi Homes avasi helmikuun alussa uuden majoitusliikkeen Espoon Keskukseen. Kovaan kasvuun tähtäävä kalustettuja asuntoja sekä hotellipalveluja tarjoava suomalainen perheyritys haluaa palvella niin työn perässä matkaavia kuin vapaa-ajan matkaajiakin aina yhdestä yöstä useamman kuukauden majoitustarpeisiin.
Kuten nimestäkin voi päätellä Hiisi Homesin tarina alkaa Hiidenvedeltä. Yrittäjä Niklas Erikssonin mukaan Espoon Keskus huokuu nykyisistä kohteista jopa parhaiten luonnonläheistä sielunmaisemaa Hiidenvedeltä. Sisustus on hyvin maanläheinen ja Hiisi Homesin brändiväreinä ovatkin luonnosta tutut tumman vihreä sekä beige. Nämä värit luovat Hiisi Homes Espoo Centerin värimaailman, mikä näkyy tehosteseinissä sekä sisustuksessa. Tavoitteena on tuoda pala luontoa aina asuntoihin sisälle asti. Eriksson kertoo innoissaan, että kevään aikana asuntojen sisustusta on tarkoitus täydentää suoraan luonnosta tulevilla elementeillä, mutta tarkempi sisältö jääköön vielä arvoitukseksi.

Espoon Keskus on sijaintina erinomainen työmatkalaisille hyvien julkisten kulkuyhteyksien sekä kehäteiden myötä. Espoon Keskus on myös luonnollinen välietappi Nuuksio-turisteille, joita lähdetäänkin tavoittelemaan maailman suurimpien verkkomatkatoimistojen kuten Hotels.comin, booking.comin sekä kiinalaisen Ctripin kanssa yhteistyössä. Samalla luodaan Espoosta taas piirun verran kansainvälisempi destinaatio.

Hiisi Homes Espoo Centerin kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Majoittua voi yhdestä yöstä useampaan kuukauteen. Langaton netti sekä oma parkkipaikka kuuluvat aina majoituksen hintaan. Kodikkaissa huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet. Kahvi, tee, suodatinpussit, leivinpaperi, ketsuppi, sinappi, suola, pippuri, saippuat, pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat luonnollisesti perusvarustukseen.
Hiisi Homes Espoo Centeristä löytyy myös mainiot fasiliteetit pyykkäämiselle ja lähes kaikissa asunnoissa on myös astianpesukone. Eriksson toivottaa kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätiedot:
Markus Veikkolainen, PR, 0443334374, markus@heleats.com
Niklas Eriksson, yrittäjä, 0505125226, host@hiisihomes.fi
www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/hiisihomes/
www.instagram.com/hiisihomes

Uusi huoneistohotelli Hiisi Homes nostaa Nummelan maailmankartalle

Lehdistötiedote 11.9.2017

Uusi huoneistohotelli Hiisi Homes nostaa Nummelan maailmankartalle

Nummelasta kotoisin oleva yrittäjä Niklas Eriksson avasi uuden huoneistohotellin Hiisi Homes Nummelan syyskuun alussa vuonna 2017. Ensimmäiset vieraatkin ovat jo majoittuneet ja tykästyneet Hiisi Homesin kodinomaiseen asumiseen.

Hiisi Homes rikastuttaa koko Länsi-Uudenmaan majoitustarjontaa tarjoamalla kalustettuja asuntoja lyhytaikaisiin majoitustarpeisiin Nummelan keskustassa. Eriksson kertoo Hiisi Homesin tavoitteena olevan kasvaa merkittäväksi majoituspalveluntarjoajaksi Länsi-Uudenmaan alueella. Asuntokantaa on tarkoitus kasvattaa kovaa vauhtia ja vuoden 2018 lopussa asuntoja on tarkoitus olla vähintään 20 Nummelan, Vihdin, Lohjan ja Karkkilan alueilla.

Hiisi Homes tekee Nummelasta entistä kansainvälisemmän kohteen matkailijoiden silmissä. Hiisi Homes on Nummelan ensimmäinen majoitusliike, minkä voi varata kaikista maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista sekä majoitushakupalveluista kuten Hotels.com, booking.com, Airbnb sekä Trivago. Yrittäjä Eriksson kertoo, että Hiisi Homes haluaa olla mukana luomassa Nummelasta destinaatiota, joka matkaajien on helppo löytää ympäri maailman. Toistaiseksi Nummelalaisia majoitusliikkeitä ei ole voinut varata kaikista näistä maailmanlaajuisista palveluista, mikä tarkoittaa, että majoitusta etsivät henkilöt ovat usein päätyneet naapurikuntiin- tai kaupunkeihin kuten Lohjalle. Majoittuvien vieraiden lisääntyminen Nummelassa tarkoittaa myös välillisesti lisää tuloja muille Nummelan yrityksille, koska vieraamme tulevat varmasti käyttämään muun muassa ravintoloiden sekä vähittäiskauppojen palveluita.

Paikallisuus on sydämen asia Hiisi Homesille, mikä näkyy jo nimessäkin. Hiisi Homes haluaa tuoda paikallisuutta esille tarinoiden avulla koko palveluelämyksen aikana niin verkossa kuin paikan päällä asunnossakin, ja samalla luoda maanläheistä mielikuvaa Nummelasta. Hiisi Homes Nummelan kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja ja vuodepaikkoja on 1-4 henkilölle. Huoneistoissa on kaikki kodinomaiseen asumiseen tarvittavat huonekalut ja välineet mukaan lukien astian- ja pyykinpesukone, saunaa unohtamatta. Eriksson toivottaa kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat sekä muut väliaikaista majoitusta tarvitsevat vieraat lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätiedot:

Niklas Eriksson, 0505125226, host@hiisihomes.fi

www.hiisihomes.fi
www.facebook.com/HiisiHomes
www.instagram.com/hiisihomes

Parempi kuin hotelli